Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2019

#GNTMgr 2 Spoiler: Διπλή αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρας, 9/12) BINTEO





GNTM 2 Spoiler: Τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, διεκδικούν πλέον εννέα όμορφες κοπέλες, μετά τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χαρίτου και της Ελευθερίας Καρναβά.

GNTM 2 Spoiler: Το GNTM 2 πλησιάζει σιγά-σιγά στο πολυαναμενόμενο τέλος του και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, διεκδικούν πλέον εννέα όμορφες κοπέλες, μετά τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χαρίτου και της ...Ελευθερίας Καρναβά, οι οποίες δεν τα πήγαν καλά στις τελευταίες δοκιμασίες. Το επίπεδο πλέον έχει ανέβει και οι διαγωνιζόμενες καλούνται να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει τυχαία ως εδώ, ενώ η κριτική επιτροπή του GNTM 2, έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από αυτές. Την επόμενη εβδομάδα η Κέισι, η Χαρά, η Άννα Μαρία, η Άννα, η Κάτια, η Πόπη, η Μαρία, η Ίλντα και η Κωνσταντίνα θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να γυρίσουν ένα διαφημιστικό σποτ.

Τα κορίτσια θα βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως κάποιες δε θα τα πάνε και τόσο καλά. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο του GNTM 2, η αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας θα είναι διπλή. Σύμφωνα με πληροφορίες στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/12), τα δύο κορίτσια που θα βρεθούν εκτός σπιτιού, είναι η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλέτσα, η οποία ήταν μία από τις τρεις κοπέλες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και είχαν ξαναεπιστρέψει.

GNTM 2 Spoiler: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου