Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019

Μαγικές στιγμές του Μέσι με τους γιους του και ιστορικό χατ – τρικ: Γκολ… ποίημα από τον Σουάρες (video)





Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα είδαν τα… πάντα στο 5-2 κόντρα στη Μαγιόρκα


Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες «μάγεψαν» το βράδυ του Σαββάτου (07/12) στο «Καμπ Νόου» στο 5-2 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο αργεντινός σούπερ σταρ παρέλαβε την 6η «Χρυσή Μπάλα» που κέρδισε πριν από μερικές ημέρες από τα τρία παιδιά του και στη συνέχεια την παρουσίασε στους φιλάθλους. Στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ, ξεπερνώντας, μάλιστα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα χατ-τρικ στη La Liga. Από την άλλη, ο Ουρουγουανός άσος πέτυχε ένα γκολ ποίημα, με τον κόσμο να «παραμιλάει».

Πριν από τη σέντρα, εκτυλίχθηκε μία απίθανη σκηνή με τον Λιονέλ Μέσι να… λυγίζει μπροστά στην εικόνα των παιδιών του να του δίνουν την «Χρυσή Μπάλα». Το «Καμπ Νόου» αποθέωσε τον διεθνή αστέρα, ο οποίος μέσα στον αγωνιστικό χώρο αγκάλιασε τα παιδιά του και οι Καταλανοί δε σταμάτησαν να χειροκροτούν.


Στη συνέχεια ο αργεντινός άσος έφτασε τα 35 χατ – τρικ στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφήνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που παίζει στη Γιουβέντους στα 34:
Φυσικά ο Μέσι πήρε και την μπάλα του αγώνα:
Στον ίδιο αγώνα, μια μοναδική στιγμή από αυτές που μόνοι οι αρτίστες του ποδοσφαίρου μπορούν να δώσουν στους φιλάθλους χάρισε ο Λουίς Σουάρες. Ο ουρουγουανός επιθετικός υποδέχθηκε τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα και με ένα ασύλληπτης σύλληψης τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στο πλάι της εστίας της Μαγιόρκα.
Δείτε τη φάση στην οποία ο Σουάρες έκανε το 4-1 για τη Μπαρτσελόνα:


Τα παιδιά του Μέσι και η γυναίκα του πρωταγωνίστηκαν και στην απονομή της «Χρυσή Μπάλας», εκεί όπου βρέθηκε και ο Αντουάν Γκριεζμάν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου