Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020

Μαθήματα… ανάγνωσης από τον Κύρτσο στον Ζαγοράκη





Κατά τον Κύρτσο, ο Ζαγοράκης την «πάτησε» και διεγράφη γιατί... δεν διάβασε «προσεκτικά» την ανακοίνωση Αυγενάκη


Για μαθήματα… ανάγνωσης έστειλε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος τον ανεξάρτητο -πλέον- συνάδελφό του Θόδωρη Ζαγοράκη, μετά τη διαγραφή του, λόγω των χθεσινών απειλών του περί ανεξαρτητοποίησης σε περίπτωση που υποβιβαζόταν ο ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ περί αποβολής του ΠΑΟΚ από τη Super League με την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι η κυβέρνηση «σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού», ωστόσο «δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση». Η απόφαση της ΕΕΑ πυροδότησε αντιδράσεις από στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Κώστα Κουκοδήμου. Ωστόσο, η αντίδραση του Θοδωρή Ζαγοράκη οδήγησε στη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Ο επί 5,5 χρόνια συνάδελφός του στην Ευρωβουλή, λοιπόν, ο Γιώργος Κύρτσος, διαπίστωσε ότι ο κ. Ζαγοράκης δεν διάβασε «προσεκτικά» την ανακοίνωση Αυγενάκη, γιατί αν το είχε κάνει, «θα είχε καταλάβει ότι δεν ετίθετο θέμα υποβιβασμού του ΠΑΟΚ».

«Πολιτικό λάθος Ζαγοράκη η δήλωση που τον οδήγησε εκτός ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη.
Εάν είχε διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση Αυγενάκη θα είχε καταλάβει ότι δεν ετίθετο θέμα υποβιβασμού του ΠΑΟΚ ουτε φυσικά λειτουργίας πολιτικού κυκλώματος εναντίον της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η σχετική ανάρτηση:


Γιώργος Κύρτσος
✔@GiorgosKyrtsos




Πολιτικό λάθος Ζαγοράκη η δήλωση που τον οδήγησε εκτός ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη.
Εάν είχε διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση Αυγενάκη θα είχε καταλάβει ότι δεν ετίθετο θέμα υποβιβασμού του ΠΑΟΚ ουτε φυσικά λειτουργίας πολιτικού κυκλώματος εναντίον της ομάδας.
26
1:50 μ.μ. - 28 Ιαν 2020
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
22 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου