Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2020

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Κόσμος έξω από τα δικαστήρια - Απούσα η μητέρα ΒΙΝΤΕΟ




Συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.


Η 19χρονη Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στην Ρόδο από δύο νεαρούς το 2018, με την ιστορία τότε να σοκάρει το πανελλήνιο και να προκαλεί οργή.



Έξω από τα δικαστήρια που γίνεται η δίκη είναι μαζεμένος κάποιος κόσμος, ενώ φεμινιστική οργάνωση έχει σηκώσει πανό. Δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη είναι ο Αλέξης Κούγιας.


Απούσα ωστόσο είναι η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, αφού μάλλον η αναβίωση της υπόθεσης στο δικαστήριο είναι δυσβάσταχτη γι αυτήν.

Στην προηγούμενη “δόση” της δίκης κατέρρευσε στο δικαστήριο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ένταση της όλης διαδικασίας ανέβηκαν οι τιμές του σακχάρου στον οργανισμό της και διακομίστηκε στο Σωτηρία που εφημέρευε.



Στο νοσοκομείο της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή της στην παθολογική κλινική κυρίως για προληπτικούς λόγους, αλλά και για περαιτέρω εξετάσεις. Στο πλευρό της βρίσκεται συντετριμμένος ο σύζυγός της και στενοί συγγενείς.



Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο δικαστήριο κατά των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κόρης της… Δεν άντεξε στο τέλος και γυρνώντας προς το μέρος των κατηγορουμένων είπε. «Θέλω να δω τις φάτσες τους έχω το δικαίωμα… Δις ισόβια δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ. Θα τους σκοτώσω εγώ, δεν θα γλιτώσετε από τα χέρια μου. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά. Η Ελένη ήταν ό,τι πιο όμορφο χάρηκα όταν τη γέννησα».

Συγκλόνισε και ο πατέρας της Γιάννης μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο. «Από την ημέρα που γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1997 είναι μαζί μας και θα συνεχίσει να είναι».

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, η οποία με μια αγκαλιά στήριξε την Κυριακή Τοπαλούδη. Ηταν κοντά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κρατώντας της το χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου