Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020

Η Βούλτεψη επιμένει να λέει πως δεν είναι σοβαρό που η Ελλάδα αποκλείστηκε από το Βερολίνο (video)





Αμετανόητη


Τι κι αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε εκφράσει δημόσια την πρόθεση της Ελλάδας να βρίσκεται στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, τι κι αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραπονέθηκε τηλεφωνικώς στη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ για το «άκυρο» στην Ελλάδα από τη διάσκεψη, η Σοφία Βούλτεψη επιμένει να υποστηρίζει ότι… δεν είναι σοβαρό θέμα για τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών η βουλευτίνα της ΝΔ με άρθρο της στο liberal.gr αναρωτιόταν «Τι δουλειά έχει η Ελλάδα στο Βερολίνο;», θεωρώντας την παρουσία της χώρας στη Διάσκεψη για τη Λιβύη… περιττή. Αντίθετα, η έμπειρη σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει ευθέως ότι ο αποκλεισμός της Ελλάδας ήταν μια πολύ κακή εξέλιξη και είχε κάνει λόγο για «απρέπεια» από την πλευρά της Γερμανίας.

Όμως, για την κ. Βούλτεψη οι παρεμβάσεις τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν μάλλον… αχρείαστες, καθώς επιμένει να υποστηρίζει την ίδια άποψη, όπως φάνηκε σε σημερινή τηλεοπτική της παρουσία.

«Κόντεψε να πάθει κατάθλιψη όλος ο πληθυσμός γιατί δεν πήγαμε στο Βερολίνο», είπε μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζοντας ως «μη σοβαρό» το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε στη διάσκεψη.

Το σχετικό απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου