Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2020

Νέα σκληρή γυναικοκτονία στη Βρετανία – Μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφο της (video)





To έγκλημα ήταν τόσο άγριο που το μαχαίρι βρέθηκε στην κοιλιά του θύματος


Η Χέλεν Χάνκοκ, μητέρα τριών παιδιών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μαζί με τον σύντροφό της. Η μανία του φονιά ήταν τέτοια που βρέθηκε μέσα στο στομάχι της ακόμα και η λαβή του μαχαιριού.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύντροφό της Μάρτιν Γκρίφιθς σε σπίτι στο χωριό Duffield, στη Μεγάλη Βρετανία, λίγους μήνες αφότου χώρισε με τον άντρα της.

Ο πρώην σύζυγός της συνελήφθη στο ματωμένο σπίτι αφού είχε καλέσει το αντίστοιχο 100, το 999. Πριν από λίγες μέρες έγιναν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για το άγριο φονικό.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που κατέθεσαν στη δίκη, η μανία του δράστη όταν μαχαίρωνε την 39χρονη ήταν τόσο μεγάλη που βρέθηκε όλο το μαχαίρι μέσα στο σώμα της.

Η γυναίκα είχε πολλές μαχαιριές πάνω στο κορμί της ενώ είχε και σημάδια ότι αμύνθηκε όταν ο πρώην σύζυγός της, Ρις Χανκοκ, επιτέθηκε στο ζευγάρι. Το ζευγάρι ήταν μαζί τους τελευταίους δυο μήνες και έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος ήταν καθηγητής δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό τους και τυφλωμένος από τη ζήλια σκότωσε το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου