Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη στο Μαξίμου...



...με τους διευθυντές ειδήσεων των καναλιών...

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους διευθυντές ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο Μαξίμου, με αντικείμενο συζήτησης τις...
εξελίξεις για το μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση συμμετείχαν οι επικεφαλής των ειδήσεων του ALPHA, του ΑΝΤ1, του OPEN, του ΣΚΑΙ, του STAR και του MEGA.

Παρών στην ενημέρωση ως προς το σκέλος που αφορά στον κορωνοϊό ήταν και ο λοιμωξιολόγος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από τους διευθυντές ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών ζητήθηκε να επιδείξουν ψυχραιμία, να μην πανικοβάλλουν την κοινή γνώμη, στα ρεπορτάζ τους να συμβουλεύονται τους ειδικούς επιστήμονες για τις πληροφορίες που μεταδίδουν, και επιπλέον να μην εστιάζουν στις θερμομετρήσεις στις πύλες εισόδου, διότι όπως ανέφερε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας δεν έχει κανένα νόημα, αφού ο ιός επωάζεται τουλάχιστον 10 με 15 ημέρες, και άρα κάτι τέτοιο δεν σημαίνει οτι θα εντοπιστεί (δηλαδή με αυτόν τον τρόπο).

Παράλληλα οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για όλα τα προληπτικά μέτρα που έχουν παρθεί προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίσει τα κρούσματα… Αλλά και για τα νοσοκομεία αναφοράς σε όλη την Ελλάδα.

Συμπερασματικά λοιπόν τονίστηκε ότι είναι όλα έτοιμα για να αντιμετωπιστεί τυχόν κρούσμα, και ταυτόχρονα οτι δεν χρειάζονται επιπλέον μέτρα στις εισόδους της χώρας.

Τέλος ως προς το μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός τόνισε οτι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στα κλειστά κέντρα… Και παράλληλα το μήνυμα που θέλει να περάσει στους μετανάστες είναι οτι οι διακινητές τους παίρνουν τα χρήματα και να μην έρχονται στην Ελλάδα...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου