Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2020

Εξωστρεφείς δράσεις αποφάσισε το Πολιτικο Συμβουλιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία




Τις πολιτικές πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος συζήτησαν στο Πολιτικο Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικη Συμμαχία, σε μια προσπάθεια επικέντρωσης σε εξωστρεφεις δράσεις με αιχμη κοινωνικο-οικονομικά θέματα (εργασιακά, προστασία της πρώτης κατοικίας, υγεία, προσφυγικό).

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα συνεδριαζε εκ νέου αύριο, μετατίθεται τελικώς και αυτή και συγκεκριμένα για το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, τα μέλη του οργάνου θα λαβουν αύριο το απολογιστικο κείμενο τν Δραγασάκη, Μπαλτά και Δρίτσα το οποίο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Δευτέρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίς της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις15-16 Φεβρουαρίου, μετα την αναβολή μιας βδομάδας.

Πιθανόν στη δευτεριάτικη συβεδρίαση να συζητηθεί και το θέμα που προκαλεσε τις εντάσεις του τελευταίου διαστήματος, δηλαδη το αν θα μπει το ονομα σε εσωκομματικο δημοψηφισμα το οποιο θα κριθει τελικως στην προσεχη ΚΕ.

Στο μεταξύ στις 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση με ομιλητη τον Αλέξη Τσίπρα (στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο) ενώ μια μέρα μετά θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης (το πολυπληθές οργανο των περίπου 700 μελων στο οποιο εκπροσωπουνται και οι σύμμαχοι) .





ΣΥΡΙΖΑ
Προοδευτική Συμμαχία
εξωστρέφεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου