Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2020

«Σηκώνουμε σταυρό και δεχόμαστε χημικά»...


Για την κατάσταση στη Σάμο και τις ενέργειες των κατοίκων για να σταματήσουν τα έργα για τη νέα κλειστή δομή μίλησε ο δήμαρχος της ανατολικής πλευράς, Γιώργος Στάντζος.

«Σήμερα είμαστε στο...
βουνό όλοι. Αφήσαμε τις δουλειές μας, αφού αυτό επέλεξε χθες το βράδυ η κυβέρνηση, η οποία δεν έδινε διέξοδο για να παραμείνουμε στα σπίτια μας και στις δουλειές μας. Ήταν μια αρνητική κλιμάκωση, διέκοψαν τον διάλογο και αυτό μας εξέπληξε», τόνισε ο κ. Στάντζος στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Είμαστε τα νησιά που έχουν υποφέρει περισσότερο από όλους και δεχόμαστε χημικά και καταστολή. Πρόκειται για ένα εθνικό θέμα και θέλει συνδιαχείριση. Τον σταυρό τον σηκώνουμε μόνοι μας. Σε εμάς ο σταυρός, σε εμάς η καταστολή και ένα μέλλον αβέβαιο. Έβγαλαν τον κόσμο στο βουνό, επιλογή του ήταν να είναι στις δουλειές τους».

Για τις νέες δομές: «Ήδη κατασκευάζεται ένα κέντρο. Αν με ρωτάτε εγώ δεν θα ήθελα καμία δομή στον τόπο μου. Γίνεται μία 1.500 θέσεων και ξαφνικά επιτάσσεται μια έκταση 6-8 φορές πάνω από αυτήν. Αν γίνει αυτό, δηλαδή μια επίσημη δομή τόσων ανθρώπων, τι θα δούμε την άνοιξη αν πληθύνουν κι άλλο οι ροές;»...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου