Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2020

Δείτε τι γινόταν πίσω από τις κάμερες όταν βγήκε το Mega στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ






"Το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του με την εμπειρία του παρελθόντος"



Τις πρώτες ώρες στη νέα του εποχή μετράει το Mega, το οποίο έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου με την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”. “Το Μεγάλο Κανάλι επέστρεψε και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του με την εμπειρία του παρελθόντος” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

“Η επανεκκίνηση έγινε στις 6 το πρωί σε κλίμα συγκίνησης ανάμεσα σε παλιούς και νέους εργαζομένους” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσίαζοντας ένα απόσπασμα από όλα όσα συνέβαιναν στους διαδρόμους και στο κοντρόλ του Mega τόσο στην επίσημη νέα έναρξη όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας.


Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, “Κοινωνία Ώρα Mega” διαδέχθηκαν στο ζωντανό πρόγραμμα το ενημερωτικό μαγκαζίνο “Mega Mag”, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και το “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ας δούμε όμως όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην Mega-λη πρεμιέρα!





“Ένιωσα ότι βρίσκομαι σε ένα καινούριο περιβάλλον αλλά και τόσο γνώριμο! Πολύ όμορφο συναίσθημα” σημείωσε με χαμόγελο ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης στην κάμερα του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου