Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2020

Παπαγγελόπουλος: Aμφιλεγόμενος μάρτυρας o Μιωνή...



Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, λίγες ώρες μετά την κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη», σημειώνει πως «κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis» και εξαπολύει το βέλη στην «επιστράτευση» του κ. Μιωνή «γνωστού από την...
εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ».

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει πως ο κ. Μιωνή έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με τον Σταύρο Παπασταύρου (σύμβουλο του κ. Σαμαρά) και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Μετά το Noor 1 και τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά Γιαννουσάκη εμφανίζεται ένας ακόμη αμφιλεγόμενος μάρτυρας άσχετος με την υπόθεση που ερευνά η επιτροπή» σημειώνει ο κ. Παπαγγελόπουλος που βλέπει «ευκαιρία να ξεπλύνουν άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Διαφθοράς τονίζει πως «χρησιμοποιούν ένα ευφάνταστο πρόσωπο που συγχέει σκόπιμα και κατ’ εξακολούθηση ιδιωτικές υποθέσεις του με διακρατικά ζητήματα» και εκφράζει ανησυχία καθώς είναι «μεγάλος ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο».

Όσο κυβερνούσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «ο επιχειρηματίας Σαμπύ Μιωνή επεδίωκε να συνάψει σχέσεις με υπουργούς και στελέχη του και κατηγορούσε ως εκβιαστή το σημερινό υπουργό της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη.

Σήμερα που κυβερνά η Ν.Δ. στρέφεται εναντίον μου» υπογραμμίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος κρίνοντας «άξια θαυμασμού» τη «μηδενική αξιοπιστία» του μάρτυρα και «προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου