Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2020

CRYPTO -σοκ! Αυτό είναι το κτήριο ,απο το οποίο ΗΠΑ-Γερμανία κατα-γράφουν σε κασέττες τον Ερντογάν και όσους ακόμα θέλουν!








ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οι ΗΠΑ και η Γερμανία ήξεραν εδώ και χρόνια τις εξελίξεις στην περιοχή μας και επομένως όσα εκτυλίσσονται είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.

Αυτό προκύπτει απο μια αποκάλυψη της εφημερίδας που είναι συνώνυμη των αποκαλύψεων,ακόμα και όταν αυτές καίνε τις ΗΠΑ και γκρεμίζουν κυβερνήσεις των ΗΠΑ:της Ουάσιγκτον Πόστ”!

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας οδηγούν στο βάσιμο συμπέρασμα ότι ΗΠΑ και Γερμανία(και προφανώς και η Ρωσία και άλλες δυνάμεις) είχαν απόλυτη γνώση όλων των παραμέτρων του μέγισοτυ προβλήματος των ημερών,δηλαδή τις ορδές μεταναστών .

Ηξεραν και που ακριβώς βρίσκονταν επι χρόνια και ότι τις είχε ο Ερντογάν και τις συντηρούσε και διατηρούσε,ενώ δεν θα έπρεπε να τις έχει αφήσει να μπούν στην Τουρκία προερχόμενες από ασιατικά η αφρικανικά κράτη.

Ηξεραν οι χώρες αυτές ότι τις είχε “για την ώρα ανάγκης”,δηλαδή την ώρα που θα χρειαζόταν να προχωρήσει στον εκβιασμό της Ευρώπης και της Ρωσίας.: Είτε με αφήνετε να επεκταθώ σε κουρδικές περιο΄χες ,στη Συρία και στη Λιβύη και διαυτών και στην Ανατολική Μεσόγειο,είτε χρησιμοποιώ τις ορδές ,όπως την εποχή του Τζέγκις Χάν και του Ταμερλάνου.Βάζω μπροστά γυναικόπαιδα και τα προωθώ στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Επομένως είμαστε αντιμετωποι με ένα πρόβλημα του οποίου ήξρεαν αυτές οι χώρες όλες τις διαστάσεις και προφανώς γνωρίζουν και πως θα τελειώσει.

Από που προκύπτουν αυτά και ποιά σχέση έχει η Ουάσιγκτον Πόστ;

Η εφημερίδα σε μια αποκάλυψη κάνει λόγο για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις επιβολής των ΗΠΑ και αποκαλύπτει ότι η ελβετική εταιρεία, Crypto AG, στην πραγματικότητα όχι μόνο ανήκε στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των Η.Π.Α. και ταυτόχρονα στην υπηρεσία πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας,αλλά στην ουσία ήταν ένα πολύ μεγάλο κέντρο το οποίο μπορούσε να παρακολουθεί τα πάντα στον πλανήτη και όταν αυτά είχαν πολύ μυστικούς κώδικες κρυπτογράφησης και με αυτούς τους κώδικες διακινούν χώρες σαν την Τουρκία και άλλες άκρως απόρρητες πληροφορίες.



Ειδικά για την Τουρκία υπήρχε εδω και χρόνια όχι μόνο έντονος προλβηματισμός,αλλά και ειδικό σχέδιο παρακολούθησης ,αφού οι ΗΠΑ έχουν εκεί την περίφημη βάση Ιντσιρλίκ ,η οποία έχει πυρηνικά όπλα των αμερικανιών ενόπλων δυνάμεων

Η εταιρεία λοιπόν αυτή με εξωτερική επιγραφή στο κτήριο ” Crypto AG” παρείχε υπηρεσίες κρυπτογράφησης σε περισσότερες από εκατό κυβερνήσεις παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες.

Ιδιαίτερα σε χώρες,όπως η Κούβα,το Ιράν,η Λιβύη, το Ιράκ,η Τουρκία,το Μεξικό,η Αιγυπτος, η Βενεζουέλα,η Βολιβία,η Αργεντινή τα πάντα είναι υπό παρακολούθηση και μέσω της εταιρείας ήξεραν όχι μόνο τα σχέδια των χωρών αυτών,αλλά και πότε βήχουν οι ηγέτες τους.

Τα όσα διαδραματίσθηκαν με χειρουργική ακρίβεια στις χώρες που προαναφέρονται δείχνουν ότι αυτά που ζούμε τώρα στο μεταναστευτικό καθόλου δεν αιφνιδίασαν τις ΗΠΑ και τη Γερμανία και καθόλου τυχαία δεν έγινε η Υπουργός Αμυνας της Γερμανίας ,η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο ανταγωνισμός των ΗΠΑ με τη Γερμανία,σε επίπεδο εταιρειών,όπως η ΖΗΜΕΝΣ, ΝΟΒΑΡΤΙΣ κλπ καθόλου δεν αντιφάσει με την επιλογή της Ντερ Λαϊεν στη θέση του Επιτρόπου.

Αντίθετα. Η εξαφάνιση των Σόϊμπλε-Μέρκελ απο την γερμανική ηγεσία ,προφανώς οφείλεται και σε υλικό των παρακολουθήσεων αυτών και αυτό το υλικό “επικαιροποίησε” ο Γιάννης Βαρουφάκης με τις δια ζώσης συνομιλίες του με τους ηγέτες αυτούς στα Γιουρογκρουπ και τις μαγνητοπφωνήσεις που έκανε.


Ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις αυτές, η CIA είχε πρόσβαση στα εργαλεία κρυπτογράφησης και συνεπώς μπορούσε να διαβάσει εσωτερική κυβερνητική αλληλογραφία υψηλού επιπέδου από χώρες όπως η Γαλλία, η Αίγυπτος, η Βενεζουέλα και πολλές άλλες.



Η Ουάσιγκτον Ποστ ,λοιπόν ,αναφέρεται σε πληροφορίες ότι πριν μερικές ώρες οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις πληροφορίες ότι η εταιρεία CRYPTO που “παράγει” συσκευές αποκρυπτογράφησης στην πραγματικότητα ήταν ένα μέτωπο που χρησιμοποιούσε η υπηρεσία πληροφοριών της CIA και της Δυτικής Γερμανίας που τους επέτρεπε να σπάσουν τους κωδικούς των χωρών που χρησιμοποίησαν τα προϊόντα τους.



Τις πληροφορίες για την εταιρεία έδωσε ο Γουίλλιαμ Μπίνι, ο οποίος εργάστηκε για περισσότερο από 30 χρόνια στην υπηρεσία ΝSA.

Ποιά είναι αυτή η υπηρεσία και τι δυνατότητες έχει;

Είναι η υπηρεσία του Σνόουντεν,του πράκτορα που αποκάλυψε ότι η υπηρεσία αυτή μπορεί να βλέπει και να ακούει αν ένα σκαθάρι που κινείται σε ένα δάσος της Κίνας ή της Τουρκίας έχει …πυρετό,αν λέει κάτι ενδιαφέρον σε κάποιο διπλανό του κλπ

Ο Σνόουντεν βρίσκεται τώρα υπο την προστασία της Ρωσίας και το χτύπημα αυτό της το ανατπέδωσαν οι ΗΠΑ με την σύλληψη στην…Ελλάδα του Αλεξάντερ Βίνικ,του μίστερ BITCOIN.

Αυτόν τον ανακάλυψαν ,προφανώς μέσω των συστημάτων, στα οποία αναφέρεται και η Ουάσιγκτον Πόστ σε κάποια γωνιά της Χαλκιδικής.

Για τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν πήρε βραβείο “Πούλιτζερ” δημοσιογραφίας η “Ουάσιγκτον Ποστ”,η βρετανική εφημερίδα “Γκάρντιαν”και ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν Λουκ Χάρντιγκ.

Ο Λουκ Χάρντιγκ μας έδωσε συνέντευξη,η οποία δημοσιεύθηκε στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” το 2014 και περιέγραφε τις τεράστιες δυνατότητες παρακολούθησης και της παραμικρής κίνησης στον πλανήτη…



Προφανώς- και κατα μείζονα λόγο- θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι η Τουρκία συσσωρεύει εκατομμύρια ασιάτες και αφρικανούς και σύμφωνα με τα απόρρητα σχέδιά της τους ετοίμαζε και τους ετοιμάζει για μια “ειρηνική πορεία-εισβολή” προς την Ευρώπη,όπως εκείνη που είχε ξεκινήσει απο την Κεντρική Αμερικ,ή προς τις ΗΠΑ για να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά του Τράμπ…

Προφανώς λοιπόν όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν αιφνιδιάζουν κανέναν.Είναι σχέδιο λοιπόν που ήταν υπο παρακολούθηση και απόλυτο έλεγχο.

Το ερώτημα είναι με την εκδήλωση του σχεδίου δοκιμάζουν τις αντοχές του Ερντογάν ή τον άφησαν να ξεκινήσει την εφαρμογή αυτού του σχεδίου που ήξεραν.

Ποιός θα ωφεληθεί και ποιός θα ζημιωθεί από την εφαρμογή;

Θα κριθεί απο το αποτέλεσμα αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι σίγουρα στους ζημιωμένους θα είναι ο Ερντογάν, ο οποίος άρχισε να κάνει δηλώσεις σαν τον Σαντάμ και τον Καντάφι.Οτι δηλαδή θα συντρίψει τον κόσμο όλο και πρώτη την Ευρώπη που δεν εγκρίνει την αναδημιουργία νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας.





“Αυτό που σημαίνει, όπως το καταλαβαίνω, είναι ότι οι ψηφοφόροι της αμερικανικής κυβέρνησης, μέσω του προέδρου, θα γνωρίζουν για κάθε απόπειρα δολοφονίας, κάθε τρομοκρατική προσπάθεια, κάθε βασανιστήριο, όλα που γίνονται σε οποιαδήποτε από αυτές τις άλλες κοινωνίες – όπως λέω, είτε πρόκειται για τη Σαουδική Αραβία, είτε πρόκειται για την Αίγυπτο, είτε για τη Βενεζουέλα, είτε για τη Γουατεμάλα” λέει ο “ειδικός” επι του θέματος Scheer και προφανώς αναφέρει και την δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι στην Τουρκία και την εξαφάνιση του σώματος.

Ο Κασόγκι που έγραφε και στην Ουάσιγκτον Πόστ απολάμβανε την προστασία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην κόντρα του με την βασιλική Σαουδική Αραβία.

Προφανές είναι ότι στην Τουρκία διαδραματίζονταν πολύ σοβαρές υποθέσεις και επομένως ευνόητο είναι να ήταν στραμμένες οι δυνατότητες της εταιρείας αυτής CRYPTO.

Προφανές είναι ότι όπως και στο Ιράκ,όπως και στην Αιγυπτο,όπως και στη Λιβύη τα πάντα ήταν υπό παρακολούθηση και άρα και οι εξελίξεις είχαν προβλεφθεί.

Μέρος αυτών των εξελίξεων ζούμε τώρα στο μεταναστευτικό και στην επίθεση Ερντογάν στη Συρί,όπου βρίσκεται σχεδόν σε πόλεμο με τη ρωσία,την οποία αφού τις σκότωσαν τον πρεσβευτή στην Αγκυρα,μπροστά στις κάμερες,αφού της κατέρριψαν ύπουλα στρατιωτικό αεροπλάνο διέλευσης παρουσίαζε ως στενή σύμμαχο που θα του προμήθευε οπλικά συστήματα.

Αυτό δεν έγινε και τώρα λέει ότι θα του τα προμηθεύσουν οι ΗΠΑ.

Για να τον βοηθήσουν να …εισβάλλει “ειρηνικά” στην Ευρώπη ,μέσω Ελλάδας και όχι Βουλγαρίας,τα σύνορα της οποίας δεν ενοχλέι καθόλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου