Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2020

Κορονοϊός: Συνελήφθη στο Περού πρώην παίκτης της Λάρισας – «Έσπασε» την καραντίνα (video)






Ο Νολμπέρτο Σολάνο συμμετείχε σε πάρτι των γειτόνων του στο Περού


Θέμα έγινε στην πατρίδα του ένας πρώην παίκτης της Λάρισας, ο οποίος… έσπασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα του λόγω του κορονοϊού και συνελήφθη.


Πρόκειται για τον Νολμπέρτο Σολάνο, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα και στα γήπεδα της Premier League. Τι έκανε ο 45χρονος πρώην άσος, ο οποίος κινδυνεύει, πλέον, να χάσει τη θέση του βοηθού ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Περού.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΛ και νυν βοηθός του Ρικάρντο Γκαρέκα στην εθνική Περού, φαίνεται πως δεν άντεξε τον εγκλεισμό και θα έχει μπελάδες, καθώς συμμετείχε σε πάρτι γειτόνων του.
Τα παράπονα που έγιναν προς της αστυνομία έφεραν την παρέμβαση της και η σύλληψη του. Οι αστυνομικοί μπούκαραν στον συγκεκριμένο χώρο πηδώντας από τη μάντρα. «Ζητώ συγνώμη για ό, τι έκανα», είπε αφότου αφέθηκε ελεύθερος ο 45χρονος, ο οποίος την στιγμή της σύλληψής του κρατούσε τον μικρό γιο του στην αγκαλιά του. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως είχε πάει να φάει στο σπίτι μιας γειτόνισσας. Το Περού βρίσκεται σε καραντίνα, μετρώντας και νεκρούς από την πανδημία.

Ex Newcastle star Nolberto Solano has been arrested for attending a party during self-isolation in La Molina in his home country of Peru by Police officers who had to scale the property walls. Peru is in a state of emergency as the country battles the spread of coronavirus



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου