Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020

25 φορές που η Tokyo του La Casa Del Papel μας άφησε με ανοικτό το στόμα.




Δεν είναι πανύψηλη σαν την Charlize Theron, δεν έχει τις αναλογίες της Sofia Vergara, δεν έχει πίσω της μία τεράστια καριέρα και ερωτικές σκηνές που έγραψαν ιστορία -τουλάχιστον όχι ακόμη- όπως η Sharon Stone.



Και όμως, η Ursula Corbero έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του παγκόσμιου αντρικού κοινού. Με άλλα λόγια, αν αυτή αναζητούσαμε ένα νέο παγκόσμιο sex symbol, η Tokyo του La Casa De Papel θα κέρδισε εύκολα την πρώτη θέση με ένα και μόνο βλέμμα της.


Με ύψος μόλις 163 εκατοστά, πρόσωπο και κορμί που δε θα έλεγες ότι είναι σπάνια (εκτός ίσως από τους καλογυμνασμένους γλουτούς της που στην πρώτη σεζόν της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς γκρέμισαν κυριολεκτικά το ίντερνετ) κάποιοι απορούν γιατί έχει γίνει τόσο δημοφιλής η 30χρονη Ισπανίδα. Αγνοούν, ίσως, ότι κάθε κίνηση και κάθε βλέμμα της Corbero ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτό σε πρώτη ανάγνωση, γιατί, τελικά, εκείνο τραβά το κοινό σε εκείνη είναι κάτι το αδιόρατα επικίνδυνο και καταστραφικό· ένα επικίνδυνο sexyness, δηλαδή, που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.


Η Corbero στο κόκκινο χαλίΣε μία από τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις το 2013.Στην πρεμιέρα του La Casa Del Papel στο Παρίσι το 2019.Η Corbero δείχνει sexy με οποιοδήποτε ντύσιμο.Οποιοδήποτε κούρεμα.Οποιοδήποτε στυλ.Η Ursula Corbero είναι η πιο πρόσφατη είσοδος στην κατηγορία Women We Love.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου