Δευτέρα, Απριλίου 06, 2020

Πέθανε ο “θρυλικός” προπονητής Ράντομιρ Άντιτς




Θρήνος στο σερβικό ποδόσφαιρο καθώς όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας πέθανε ο εμβληματικός προπονητής Ράντομιρ Άντιτς.


Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο αθλητικός κόσμος, μετά την είδηση ότι “έφυγε” από τη ζωή, ο Ράντομιρ Άντιτς. O 71χρονος τεχνικός, είχε πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα ...στην Ισπανία, καθώς είχε κάτσει στον πάγκο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα, ενώ υπήρξε ο “αρχιτέκτονας” της μεγάλης επιτυχίας της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ το 1996.

Ο Άντιτς ήταν γεννημένος το 1948 στο Ζίτσε και ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Παρτιζάν Βελιγραδίου, Φενέρμπαχτσε, Σαραγόσα και Λούτον, ενώ ως προπονητής πέρασε επίσης από τους πάγκους των Οβιέδο και Θέλτα, ενώ καθοδήγησε και την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ του 2010.


Το 2012 πήγε στην Κίνα για την Σαντόνγκ Λούνενγκ, ενώ το 2015 ανέλαβε τη Χεμπέι Φόρτσουν, η οποία αποτέλεσε και τον τελευταίο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, ήταν αυτή που έσπευσε να εκφράσει πρώτη τα συλλυπητήριά της, μέσω ανάρτηση στα social media, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά:

“Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον θάνατο ενός εκ των θρυλικών προπονητών μας, Ραντόμιρ Άντιτς. Για πάντα θα είσαι στην καρδιά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου