Τρίτη, Απριλίου 07, 2020

«Δωρεά» της ΔΕΗ στο ΕΣΥ «με πολύ λίγα χρήματα από τον καθένα μας» (σσ θα μας τρελάνουν αυτοί... Δωρεά της ΔΕΗ, με δική μας χρέωση!! Γελάνε και τα τσιμέντα)





Η ΔΕΗ δώρισε το συνολικό ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη προμήθεια υλικού για το ΕΣΥ, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος θα υπάρξει μια μικρή άυξηση των 0,8 λεπτών του ευρώ ετησίως στους λογαριασμούς των πολιτών με σκοπό να πληρωθεί η δωρεά.

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο ΕΣΥ αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ έκανε η ΔΕΗ. Ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι ο καλύτερος όρος θα ήταν παραχώρηση, καθώς ουσιαστικά η ΔΕΗ θα επιβαρύνει με ένα πολύ μικρό κόστος τους πολίτες μέσω μιας προσαύξησης στο τιμολόγιο των 0,80 λεπτών του ευρώ ετησίως.

«Για να το σκεφτούμε όλοι καλά τι κάνει η ΔΕΗ: Παίρνει 0,8 € από τους λογαριασμούς του καθενός μας κάθε χρόνο, μαζεύει 5 εκατομμύρια -γιατί έχει 6,5 εκατ. πελάτες- και στηρίζει το ΕΣΥ. Με πολύ λίγα χρήματα από τον καθένα μας, από κάθε πελάτη της δηλαδή, στηρίζει αυτή τη μεγάλη μάχη. Μπράβο ξανά», είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Ενέργεια, Κωστής Χατζηδάκης.

Μπράβο στη @DEI_GR για τη δωρεά 5 εκατ. ευρώ στο . 0,8 ευρώ από κάθε λογαριασμό ΤΟ ΧΡΟΝΟ για μια μεγάλη εθνική μάχη.

76 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Αν και η εν λόγω αύξηση δεν είναι σημαντική δεν θα έπρεπε να θεωρείται δωρεά από τη ΔΕΗ αλλά θα ήταν πιο σωστό να θεωρείται δωρεά από τους πολίτες.

The Press Project

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου