Δευτέρα, Απριλίου 06, 2020

Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον! “Ρίσκαρε γιατί ήθελε να μιμηθεί τον Τσόρτσιλ” – Τραμπ: Προσευχόμαστε για εκείνον






Θεραπεία με οξυγόνο δέχεται ο Μπόρις Τζόνσον, αποκαλύπτει η Daily Mail. Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου, αφού ο πυρετός που του δημιούργησε ο κορονοϊός δεν υποχώρησε.



Με κομμένη την ανάσα η Βρετανία παρακολουθεί τις εξελίξεις με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον. Ο κορονοϊός εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ο πυρετός που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ έγινε η αιτία για να δώσει ο γιατρός του την εντολή να μπει στο νοσοκομείο.




Από το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020) ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο! Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.


Ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού (βήχας και πυρετός) δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει σε κάθε τόνο ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του Μπόρις Τζόνσον ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο και μέσα στην ημέρα θα του γίνουν εξετάσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, όμως, θεωρείται ότι στον Μπόρις Τζόνσον γίνεται θεραπεία με οξυγόνο.



Μπόρις Τζόνσον όπως… Ουίνστον Τσόρτσιλ

Η Daily Mail σημειώνει πως υπάρχουν “φωνές” ότι ο Μπόρις Τζόνσον ρίσκαρε την υγεία του γιατί ήθελε να μιμηθεί τον ήρωά του, Ουίνστον Τσόρτσιλ και παρόλο που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, συνέχιζε να δουλεύει πυρετωδώς.











Τραμπ: Φίλε Μπόρις, περαστικά


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον και δήλωσε σίγουρος ότι ο φίλος του θα βγεί γρήγορα νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό.


«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.


«Θέλω να εκφράσω τις ευχές όλου του έθνους για καλή ανάρρωση στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον καθώς δίνει τη δική του μάχη με τον κορονοϊό. Όλοι οι Αμερικάνοι προσεύχονται για εκείνον, είναι φίλος μου, ένας σπουδαίος κύριος και ένας μεγάλος ηγέτης. Μπήκε στο νοσοκομείο σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλά, είναι δυνατός».



Ο Τραμπ είπε πως ενημερώθηκε από τον Βρετανό πρέσβη για την κατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού. «Ήταν σημαντικό το ότι πήγε στο νοσοκομείο, ελπίζω να είναι καλά», τόνισε.




Με πληροφορίες από Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου