Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Οι Μυστηριώδεις Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια προαναγγέλλουν το Μέλλον μας ;



Γράφει ο Ιωάννης Μπαλτζώης*

Αυτά που βιώνουμε σήμερα με την πανδημία του κορονοιού και την παγκόσμια απειλή,
κάποια θέματα που τα είχαμε αναγάγει στην σφαίρα του παραλόγου και της φαιδρότητας, επανέρχονται τουλάχιστον για να μας προβληματίσουν. Θα αναφερθούμε σε ένα άγνωστο για πολλούς «μνημείο» που βρίσκεται κοντά στην Ατλάντα της Τζώρτζια. Σε ένα από τους υψηλότερους λοφίσκους της Κομητείας του Έλμπερτ (Elbert County) , της Πολιτείας της Τζώρτζια, 140 ΚΜ ανατολικά της Ατλάντα, 72 ΚΜ από την πόλη Αθήνα και 14 ΚΜ βορείως του κέντρου του Έλμπερτ, στέκονται αγέρωχοι, μυστηριώδεις και εντυπωσιακές οι Πλάκες Kαθοδήγησης της Τζώρτζια,The Georgia Guidestones, ή αλλιώς American Stonehenge. Είναι ένα παντελώς άγνωστο «μνημείο» για τους περισσότερους ανθρώπους, ακόμη και για τους Αμερικανούς, έχει όμως την σημασία του για κάποιους άλλους και ιδιαίτερα τα μέλη κάποιων μυστικών – μυστικιστικών οργανώσεων, που δεν θα αναπτύξουμε στο παρόν.

Το όλο μνημείο περιβάλλεται από μυστήριο και κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα τι σημαίνει, ποιους εκπροσωπεί και ποιος ο σκοπός του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, κάποιος καλοντυμένος κύριος ονόματι R.C. Christian, (που τελικά απεδείχθη ότι ήταν ψευδώνυμο), επισκέφτηκε την εταιρεία Elbert Granite Finishing Company και έδωσε την παραγγελία για ένα μνημείο, το οποίο όπως δήλωσε θα μεταφέρει ένα μήνυμα προς το ανθρώπινο γένος. Εξήγησε ότι εκπροσωπεί μία ομάδα ανθρώπων, η οποία επιδίωκε να προσφέρει οδηγίες (εντολές) προς την ανθρωπότητα δίδοντας τα ακριβή σχεδιαγράμματα και τις απαραίτητες οδηγίες. Έτσι στις 22 Μαρτίου 1980 το μνημείο αυτό στήθηκε στο προαναφερόμενο μέρος και ονομάσθηκε The Georgia Guidestones, σύμφωνα με την επιγραφή στην οριζόντια πλάκα. Μάλιστα σύμφωνα με ερευνητές του παράξενου αυτού «μνημείου», μέχρι σήμερα το μόνο που έχει αποκαλυφθεί είναι, ότι αυτό έχει ανεγερθεί προς τιμήν και αναγνώριση του Thomas Paine, που πρώτος ενστερνίστηκε την απόκρυφη φιλοσοφία και είναι συγγραφέας του βιβλίου The Age of Reason, όπου σκοπός του βιβλίου ήταν να καταστρέψει την Ιουδαϊκή-Χριστιανική πίστη και αντιλήψεις, πάνω στις οποίες είχε ιδρυθεί το Αμερικανικό έθνος. Oι Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια, αποτελούνται από έξη γρανιτένιες πλάκες, 6,1 μ. ύψος και βάρους 110 τόνων. Η μία πλάκα στέκεται στο κέντρο , τέσσερις ευρίσκονται ακτινωτά αυτής και η έκτη ευρίσκεται τοποθετημένη στην κορυφή αυτών, αστρολογικά προσανατολισμένη. Μια άλλη πλάκα είναι τοποθετημένη στο έδαφος, σε μικρή απόσταση από το μνημείο, παρέχοντας επεξηγήσεις και περιγραφή του μνημείου. Σε κάθε πλευρά κάθε πλάκας είναι γραμμένες ΔΕΚΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ή ΕΝΤΟΛΕΣ (προς την ανθρωπότητα) σε διαφορετική γλώσσα. Οι οκτώ γλώσσες που είναι γραμμένες οι οδηγίες είναι η Αγγλική, η Ισπανική, η Εβραϊκή, η Ρωσική, η Κινεζική, η Αραβική, Σουαχίλι και Χίντου. Στην οριζόντια πλάκα της οροφής υπάρχει ένα μήνυμα σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες, στα Βαβυλωνιακά, στα αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Το μυστήριο με τις επιλεγείσες γλώσσες ακόμη δεν έχει εξηγηθεί, όπως π.χ. γιατί η Σουαχίλι είναι σπουδαιότερη από την Γερμανική ή την Γαλλική. Οι Δέκα οδηγίες-εντολές του μνημείου είναι οι παρακάτω:



1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε διαρκή ισορροπία με την φύση.





2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.

Καθοδηγήστε την αναπαραγωγή με σοφία-βελτιώνοντας την υγεία και την ποικιλία.

3. Unite humanity with a living new language.

Συνενώστε την ανθρωπότητα με μία ζώσα νέα γλώσσα.

4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.

Κυβερνήστε με πάθος, πίστη, παράδοση και όλα τα πράγματα με καλόβουλη διάθεση.

5. Protect people and nations with fair laws and just courts.

Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δικαστήρια.

6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.

Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνώνται από μόνα τους στο εσωτερικό τους, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές από ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

7. Avoid petty laws and useless officials.

Αποφύγετε τους τιποτένιους νόμους και τους άχρηστους αξιωματούχους.

8. Balance personal rights with social duties.

Ισορροπείστε τα ατομικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.


Εκτιμείστε (Βραβεύστε) την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

10.Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature.

Μην είστε καρκίνος της γης, αφήστε χώρο στη φύση, αφήστε χώρο στη φύση.

Οι δέκα οδηγίες – εντολές-Η πρώτη εντολή είναι συνάμμα χαρακτηριστική και τρομακτική!

Πολλοί Αμερικανοί ερευνητές προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν τις δέκα οδηγίες – εντολές και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό χωρίς να έχουμε ταύτιση απόψεων. Όλοι όμως συμφωνούν ότι η σημασία του μηνύματος που κρύβεται πίσω από το American Stonehenge είναι πολύ σημαντική, γιατί πίσω από αυτό ευρίσκεται μια κεκαλυμμένη ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχει:

Α. Την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Β. Την προώθηση και προαγωγή της οικολογίας.

Γ. Την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Δ. Την προώθηση μιας νέας πνευματικότητας.

Η Γιόκο Όνο, η χήρα του Τζων Λένον, εξήρε το εγχάρακτο μήνυμα ως «πρόκληση για ορθολογική σκέψη», ενώ οι επικριτές έχουν ονομάσει το μήνυμα, ως «Οι Εντολές του Αντίχριστου», ενώ άλλοι όπως ο ακτιβιστής Mark Dice, ζήτησε να «καταστραφούν οι πλάκες αυτές σε εκατομμύρια τεμάχια, διότι είναι ένα βαθύ σατανικό σχέδιο και ότι ο R. C. Christian, ανήκει στην ¨Luciferian secret society¨ (Λουσιφεριανή Μυστική Κοινότητα) που έχει σχέση με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ( New World Order)».

Φυσικά οι Πλάκες Καθοδήγησης της Τζώρτζια έγιναν το αγαπημένο αντικείμενο εξερεύνησης και άλλων οπαδών των θεωριών συνομωσίας, όπως ο σπουδαίος δημοσιογράφος Alex Jones, όπου σε ένα ντοκιμαντέρ του, το 2008, το «‘Endgame: Elite’s Blueprint For Global Enslavement’» (Το Τέλος του Παιχνιδιού: Το Προσχέδιο της Ελίτ για την Παγκόσμια Υποδούλωση) που παρουσίασε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το μήνυμα (οι Εντολές) των μυστηριωδών Πλακών Καθοδήγησης της Τζώρτζια, εκτιμάται ότι δημιουργήθηκε από εκπροσώπους μιας μυστικής κοινότητα, η οποία ονομάζεται Rosicrucian Order ή Rosicrucian’s, οι οποίοι έχουν σκοπό την παγκόσμια θρησκεία, Παγκόσμια Δικαστήρια και τα επίπεδα του ανθρώπινου πληθυσμού να κυμαίνονται πέριξ του αριθμού των 500 εκατ. ανθρώπων. Οι Πλάκες συμπερασματικά αναφέρονται στο ανθρώπινο γένος, ως ο καρκίνος της γης και θα πρέπει να θανατωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό του (culled είναι ο όρος στα Αγγλικά, που χρησιμοποιείται), ώστε να διατηρείται η ισορροπία με την φύση». Έτσι κατέληγε το ντοκιμαντέρ του Alex Jones πριν 12 χρόνια και εδώ να επισημάνουμε τον όρο End of the Game, που είδαμε στις ¨επαναστάσεις¨ στην Β. Αφρική, στην Ουκρανία, στην Γεωργία. Τυχαίο? Ακόμη ο ερευνητής Van Smith ισχυρίζεται ότι οι αναλογίες των Πλακών εμπεριέχουν απόκρυφα αριθμητικά μηνύματα και συνδέονται άμεσα με τις αναλογίες του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, το Burj Khalifa, στο Ντουμπάι. Ο Smith παρουσιάζει αποδείξεις, που αποδεικνύουν ότι η ημέρα των εγκαινίων του Πύργου Burj Khalifa , ο θάνατος του Εμίρη του Ντουμπάι Sheik Maktoum bin Rashid al Maktoum και το ακριβές ύψος του Burj Khalifa έχουν απόλυτη αρμονική σχέση και συνάγονται κατευθείαν από τις αναλογίες των γρανιτένιων πλακών της Τζώρτζια!!! Τέλος να αναφέρουμε ότι πολλές φορές το μνημείο έγινε αντικείμενο βανδαλισμού με μπογιές από ακτιβιστές, όπως π.χ το 2008 που Αμερικανοί ακτιβιστές έγραψαν με μπογιά το σύνθημα «Θάνατος στην Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων». Τελικά τι είναι αυτό το μυστηριώδες μνημείο-οικοδόμημα; Προειδοποίηση για τα μελλούμενα ή μια πράξη κάποιας ομάδας γραφικών, ή απλώς ονειροπόλων οικολόγων, που ψάχνουν το ιδεατόν, ή πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, που μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί για το φοβερό μέλλον που μας ετοιμάζουν, με πληθυσμό στον πλανήτη, περίπου 500 εκατομμυρίων, αντί του σημερινού μεγέθους άνω των 7 δισεκατομμυρίων;

* Ο Ιωάννης Αθαν. Μπαλτζώης είναι αντιστράτηγος (ε.α.), πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ), πρώην Ακόλουθος Άμυνας στο Τελ Αβίβ, πρώην Αξιωματικός επιχειρήσεων της ECMM στον πόλεμο της Βοσνίας, Απόφοιτος ΑΣΠ, ΣΕΘΑ, Tactical Intelligence School (U.S. Army), κατέχων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (M.Sc.) στην Γεωπολιτική Ανάλυση, Γεωστρατηγική Σύνθεση και Σπουδές Άμυνας και Διεθνούς Δικαίου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρώτη δημοσίευση slpress.gr

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Gary Jones (18 May 2005). “The Georgia Guidestones: tourist attraction or cult message?”. The Elberton Star.
Fanthorpe, R. Lionel (2005). Mysteries and Secrets of the Templars. Toronto: Dundurn Group. p. 180. ISBN 1-55002-557-0.
Schemmel, William (2006). Georgia Off the Beaten Path. Globe Pequot. p. 206. ISBN 0-7627-4199-6.
Sullivan, Randall (May 2009). “American Stonehenge: Monumental Instructions for the Post-Apocalypse”. Wired (Condé Nast) 17 (5). ISSN 1059-1028. Retrieved 19 April 2009.
Ecoscience. Population, Resources, Environment.

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου