Τετάρτη, Απριλίου 01, 2020

Ο Έλληνας τραγουδιστής μας δείχνει τους κοιλιακούς-φέτες που έχει αποκτήσει και «ρίχνει» το Internet!





Η ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και αυτό γιατί διαθέτει ένα άψογο κορμί.


Ο ίδιος προσέχει πολύ τον εαυτό του και τη σωματική του υγεία, ακολουθώντας, χρόνια τώρα, ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, το οποίο έχει θεαματικά αποτελέσματα στην εμφάνισή του.

Τελευταία, μάλιστα, οι προπονήσεις του στο σπίτι έχουν γίνει ακόμα πιο εντατικές λόγω κορονοϊού και, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνει συχνά στους followers του μικρές γεύσεις από αυτές.


Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος το έβαλε πείσμα να αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο σώμα, με κοιλιακούς-φέτες, και φαίνεται πώς τα κατάφερε απόλυτα.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του υπακούοντας τα μέτρα της κυβέρνησης προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου φονικού ιού, που μαστίζει την υφήλιο, δεν σταματά να «ανεβάζει» στο προφίλ του φωτογραφίες με το ημίγυμνο και σμιλεμένο κορμί του και να… κόβει ανάσες!











Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… WOW!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου