Παρασκευή, Απριλίου 03, 2020

To 24ωρο του Νίκου Χαρδαλιά






Έτσι περνάει την ημέρα του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, για τους φίλους Nick Hard (bonus: κάποιες φωτογραφίες-έκπληξη).

Βασίλης Κ. Κουρουμιχάκης


6:45 Χτυπάει το ξυπνητήρι με ήχο το soundtrack του Mortal Kombat.

6:47 Τρώει δυο κουταλιές της σούπας νεσκαφέ, δεν έχει χρόνο να φτιάξει και να πιει καφέ

6:50 Κάνει ντουζ και ψεκάζεται με μισό μπουκάλι AXE Africa.

7:00 Χαϊδεύει τις οικογενειακές φωτογραφίες στο ταμπλό του Sierra Cosworth και γυρίζει το κλειδί της μίζας.


7:03 Έχει ξυπνήσει και το υπόλοιπο τετράγωνο από τον βρυχηθμό των 500 ίππων (στον τροχό) που ετοιμάζονται να μαστιγώσουν ανελέητα την άσφαλτο.

7:15 Φτάνει στο υπουργείο και πιάνει αμέσως δουλειά.


7:30 Παραγγέλνει τον τέταρτο φραπέ της ημέρας.

8:00 Παίρνει με απόκρυψη τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ και τον κοροϊδεύει για το μούσι του.


8:15 Τελειώνει την ημερήσια ανάγνωση του aek365 και παίρνει τηλέφωνο τον Τίγρη. Του λέει πως έξω θα βγαίνει μόνο για μεταγραφές.


Οι ήρωες γυρνάνε τα μανίκια σαν Έλληνες


8:30 Φωνάζει το προσωπικό του πολιτικού του γραφείου, δυο ταξίαρχους της ΕΛ.ΑΣ. κι έναν αρχιπύραρχο για briefing. Δεν έχει να πει πολλά, απλά του αρέσει να λέει τη λέξη briefing.

9:10 Ξεκινάει η πρωινή περιπολία με ελικόπτερο.

9:30 Με μια πρόχειρη αναγνωριστική στην παραλιακή μετράει περίπου 1270 να αθλούνται. Και καλά. Για οικονομία χρόνου τους πυροβολεί με σφαίρες paintball για να τους βρουν εύκολα μετά στα στενά οι αστυνομικοί και να τους γράψουν.

9:50 Γυρίζει γραφείο, βγάζει το πόλο «Πολιτική Προστασία» και βάζει πάλι το λευκό του πουκάμισο με τα γυρισμένα μανίκια.

10:10 Ρωτάει στο τηλεφωνικό κέντρο του 199 αν είχαν καμία κλήση για γάτα σε δέντρο για να πάει ο ίδιος.

10:55 Παίρνει τηλέφωνο τον Σταϊκούρα και τον ρωτά πότε θα εγκρίνει το κονδύλι για ένα μαύρο Hummer με αυτοκόλλητα «Πολιτική Προστασία» και νίκελ ζάντες 25 ιντσών με spinners, ο Σταϊκούρας πάει να ψελλίσει κάτι δικαιολογίες. Τον απειλεί με αυστηρή καραντίνα στη Λαμία, την άλλη βδομάδα θα έχει το Hummer.


Με τον πρωθυπουργό. Τις αξύριστες μέρες της ξεγνοιασιάς. Του Πρωθυπουργού, ο Nick Hard δεν ξέγνοιασε ποτέ.

12:00 Τηλεδιάσκεψη με Πρωθυπουργό για ενημέρωση, ο Κυριάκος τον παρακαλάει για πολλοστή φορά να γίνει λίγο πιο μειλίχιος, βάζει το Zoom σε λειτουργία λούπας για να μη φανεί ότι έχει λυθεί στα γέλια

12:35 Παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο Χίο για φιλική κουβέντα - ο Στέφανος Χίος γράφεται στο ΣΕΚ

13:00 Η ώρα του μεσημεριανού: μια κονσέρβα σκουμπρί σε κόκκινη σάλτσα και μια μπύρα χωρίς αλκοόλ αρκούν.

13:20 Νιώθει πιασμένος και φωνάζει στο γραφείο του μια διμοιρία ΜΑΤ να του κάνουν μασάζ με τα γκλομπ, νιώθει λίγο καλύτερα τώρα.

14:00 Κατεβαίνει για τσιγάρα στο κυλικείο, στο ATM βλέπει έναν να βγάζει λεφτά κι έναν άλλον από πίσω του στο μισό μέτρο απόσταση. Τους κοιτάει ανάμεσα στα μάτια και παθαίνουν έμφραγμα. Στέλνει το πρόστιμο των 150€ στους νόμιμους κληρονόμους τους.

15:30 Γυρίζει σπίτι, στον δρόμο πέφτει πάνω σε αστυνομικό μπλόκο, μοιράζει πρόστιμα στους αστυνομικούς αφού πρώτα τους έχει βάλει να κάνουν 50 κάμψεις

16:00 Στέλνει στο 13033 «κωδικό 2» και πάει σουπερμάρκετ. Παίρνει έξι μπουκάλια βότκα, ένα κιβώτιο Red Bull και μια ντουζίνα AXE Africa.

17:00 Βάζει στο Spotify το "Hurricane" από Scorpions και ετοιμάζει την ομιλία του, απόψε θα δανειστεί στοιχεία από τον στρατηγό Πάτον.

17:45 Ξεκινάει για το briefing, έχει αργήσει και γι’αυτό θα πάει με το Hayabusa.

17:55 Πάει να τον κατσαδιάσει ο Τσιόδρας που έφτασε τελευταία στιγμή, του απαντά κάτι στα αγγλικά για σερίφηδες, FBI και jurisdiction κι ο Τσιόδρας δεν δίνει συνέχεια.

18:00 Παίζει Call of Duty όσο μιλάει ο Doc.

18:05 Παίρνει τον λόγο από τον Τσιόδρα και βάζει σε καραντίνα το χωριό καταγωγής ενός υπολοχαγού που του έκανε δύσκολη τη θητεία συν ό,τι οικισμό υπάρχει σε ακτίνα 50 χλμ.

18:10 Νιώθει μια ψύχρα και βγάζει το αντιανεμικό «Πολιτική Προστασία», για να φλεξάρει fleece «Πολιτική Προστασία»

18:15 Δεν του έχουν μείνει γέροι να τους κατηγορήσει για κάτι, απευθύνει απειλές στη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας του.

18:20 Τέλος briefing.


Με κάτι φίλους, ένα βράδυ στον Βύρωνα.



19:00 Γυρίζει σπίτι, φοράει φόρμα «Πολιτική Προστασία» και στέλνει στο 13033 «κωδικό 6». Βγάζει για βόλτα τον σκύλο του στον Υμηττό, ένα θιβετιανό μαστίφ 65 κιλών το οποίο ακούει στο όνομα Παρμενίων.

19:25 Στον Υμηττό πετυχαίνει έναν εξωγήινο με περίεργες προθέσεις. Τον γράφει επειδή δεν έχει εξοδόχαρτο.

20:10 Ώρα για δείπνο, ομελέτα από έξι ασπράδια μαζί με την αγαπημένη του ταινία, το Drive Angry με τον Nicolas Cage. Στην σκηνή που ο πρωταγωνιστής πυροβολεί, κάνει σεξ και πίνει ουίσκι ταυτόχρονα, σηκώνεται όρθιος και χειροκροτά.

22:00 Σκρολάρει στο Instagram.

22:50 Ανεβάζει σέλφι με self confidence quote.


No Passaran

23:00 Μπαίνει για πρώτη φορά στο Tik Tok.

23:05 Πετάει το κινητό απ’το παράθυρο με τρόμο, αύριο θα απαγορεύσει το Tik Tok σε όλη την επικράτεια.

23:10 Ξαφνικά νοστάλγησε το Miami Vice, πάει πάλι στο ελικοδρόμιο για νυχτερινή περιπολία.

23:50 Προσγειώνει το ελικόπτερο στην πλ. Εξαρχείων και εξαρθρώνει σπείρα εμπορίας πλαστών εντύπων τύπου Α και τύπου Β.

00:45 Επιστρέφει στο bat cave aka σπίτι του και βάζει μια βότκα Red Bull να χαλαρώσει.

01:20 Βάζει τις πιτζάμες «Πολιτική Προστασία», πλένει τα δόντια του, σιδερώνει το λευκό πουκάμισο για αύριο και πέφτει για ύπνο. Η πατρίδα τον έχει ανάγκη, κι αυτός έχει ανάγκη την πατρίδα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου