Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Κάτια Δανδουλάκη: «Εχω γελάσει πολύ με το viral βίντεο της Βίρνας Δράκου και του ιού»






Viral έχει γίνει χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί με την Κάτια Δανδουλάκη ως «Βίρνα Δράκου» να είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, η οποία πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στην επιτυχημένη σειρά «Αγριες μέλισσες» παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι χρήστες των social media θα «σκάρωναν» ένα επίκαιρο χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την αξέχαστη Βίρνα Δράκου.

Από ό,τι φαίνεται σε κάποια επεισόδια (που κάποιοι είχαμε ξεχάσει!) της «Λάμψης», η Βίρνα Δράκου κολλάει κάποιον θανατηφόρο ιό. Στο βίντεο που έγινε viral, η Βίρνα παρουσιάζεται ως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, η Κάτια Δανδουλάκη παραδέχθηκε ότι γέλασε πάρα πολύ με το βίντεο και είπε: «Τότε έμοιαζε επιστημονική φαντασία και τώρα είναι πραγματικότητα». Ενώ ξεχώρισε την ατάκα: «Αδύνατον να αρρωστήσω, είμαι πλούσια», την οποία φαίνεται να λέει στον Κώστα Σπυρόπουλο.

Αναφορικά με τις «Άγριες Μέλισσες» η Κάτια Δανδουλάκη είπε πώς ο ρόλος της θα συνεχιστεί και πιθανώς όλα όσα έχει βάλει στόχο να κάνει στη σειρά θα ευοδώθουν την επόμενη σεζόν. Σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός παρατήρησε πώς ο ... Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου