Τρίτη, Μαΐου 26, 2020

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Η ζωή μου εκτός γηπέδων»...



Το να επικοινωνήσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα tennis courts της Βουλιαγμένης και έφτασε να επιβάλλεται σε τουρνουά Grand Slam έχοντας ως αντιπάλους τους καλύτερους του κόσμου, δεν είναι πια εύκολο. Υπάρχουν μάνατζερ, γραφεία επικοινωνίας και...
δυνατά συμβόλαια που θέτουν τους κανόνες. Ο ίδιος ωστόσο, παρά την επιτυχία του και τη γρήγορη και σαφώς όχι χωρίς θυσίες αναρρίχησή του στην κορυφή του αθλήματος, δεν έχασε τον έλεγχο. Αντιθέτως, διατηρεί τον αυθορμητισμό της νεαρής του ηλικίας και τον ενθουσιασμό του αθλητή που είχε την ευτυχία να γευτεί τη γενναιοδωρία της ζωής σε κάθε έκφανσή της.

Tweets, selfies και posts στα social media αποδεικνύουν ότι ο Ελληνας σταρ του τένις διαφέρει από άλλους διεθνώς καταξιωμένους συναδέλφους του, όπως ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ. Παρόλο που δυσανασχετεί με κάθε είδους πρωτόκολλο, είναι ευγενής, ανεπιτήδευτος και διαθέτει την αναμφισβήτητη λάμψη των ανθρώπων με star quality, όπως δήλωσε πρόσφατα και η Αννα Βίσση.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει αφοπλιστικά πως αν δεν ήταν τενίστας θα ήθελε να είναι κινηματογραφιστής και το επιβεβαιώνει δημιουργώντας ακατάπαυστα βιντεάκια που σαρώνουν στα social media

Με την καλή του φίλη και κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη

Το lockdown, η παύση κάθε είδους δραστηριότητας και η αναστολή των projects σε όλους τους τομείς προσγείωσαν τους πάντες απότομα σε μια νέα αλλόκοτη πραγματικότητα. Για εκείνους που είχαν την τύχη να έχουν δουλέψει με τον εαυτό τους, βέβαια, το αναγκαστικό αυτό φρένο που επέβαλε το ξέσπασμα του κορωνοϊού αποτέλεσε παράλληλα μια αφορμή να ξαποστάσουν, να πάρουν μια ανάσα, να σκεφτούν, ίσως και να σχεδιάσουν, καλύτερα την επόμενη ημέρα.

Τη στιγμή που τα πάντα μπήκαν σε αναμονή, ο Ελληνας πρωταθλητής όδευε για μία από τις τρεις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Μεγάλες διοργανώσεις όπως το Roland Garros και το Wimbledon ανέβαλαν το ραντεβού τους με το κοινό, ενώ τα γήπεδα όπου λαμβάνουν χώρα οι αγώνες στο πλαίσιο του US Open στη Νέα Υόρκη έχουν μετατραπεί σε νοσοκομείο. Το προσωρινό νοσοκομείο που στεγάζεται στο National Tennis Center διαθέτει 350 κλίνες και δεν φιλοξενεί ασθενείς του COVID-19, αλλά προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης στα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου