Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020

«Ο κ.Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη»...



Από την Ελλάδα της εθνικής Ανοσίας, στην Ελλάδα της εθνικής Αναισθησίας και της εθνικής Ανοησίας. Αυτό το σχήμα περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του κ. Μητσοτάκη, από την εθνική Ανοσία, στην εθνική Αναισθησία και στην εθνική Ανοησία. Κορόιδευε τους μουσαμάδες και τώρα επιχειρεί να...

μας εμπαίξει, λέγοντας ότι το Μετρό θα είναι έτοιμο στην ώρα του, δηλαδή μετά από τρία χρόνια. Τι να περιμένει η Θεσσαλονίκη από τον κ. Μητσοτάκη;» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Για την προανακριτική

«Είναι σαφές ότι στήθηκε για να εξυπηρετήσει το καπρίτσιο και την εμπάθεια του κ. Σαμαρά σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου. Η δήθεν προανακριτική κατέληξε σε ένα φιάσκο, σε μια γελιοποίηση, ένα πολιτικό βατερλό για τη Νέα Δημοκρατία».

Για τον κατάπτυστο και χυδαίο σεξισμό

«Τεράστια η ευθύνη των ενώσεων των δημοσιογράφων, της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜΘ κλπ.. Είναι επιβεβλημένο να πάρουν δημόσια θέση σ' αυτόν τον εκβαρβαρισμό, σ' αυτόν τον χυδαίο, κατάπτυστο και ανυπόφορο σεξισμό ορισμένων «συναδέλφων» σε βάρος γυναικών πολιτικών, όπως η Έφη Αχτσιόγλου και η Κατερίνα Νοτοπούλου. Αυτό είναι ξεπεσμός και παρακμή. Ο δημοσιογραφικός κόσμος πρέπει να ανοίξει το στόμα του και να ορθώσει ανάστημα, επικαλούμενος στην πράξη τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας. Επιτέλους».

Για τα media

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να μείνει ούτε μία μέρα στην εξουσία, εάν δεν είχε τηλεοπτικές πλάτες. Τα μπούκωσε με 20 εκατομμύρια ευρώ, τα ξαναμπούκωσε με τη μη πληρωμή της ετήσιας δόσης των 3 εκατ. ευρώ. Σε αυτά είναι γαλαντόμοι, γενναιόδωροι, ανοιχτοχέρηδες. Στους επαγγελματίες όμως στους μικρομεσαίους, στις επιχειρήσεις η επιδότηση-προκαταβολή είναι ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ».

Για τη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη. Ιδιωτικοποίηση παντού, στο Μετρό, στον ΟΑΣΘ, στα πρώην στρατόπεδα, παντού. « Όλα τα “σφάζει”, Όλα τα “μαχαιρώνει”».

ΟΑΣΘ: Πάγωσαν τους διαγωνισμούς που είχε προκηρύξει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για 300 νέους οδηγούς και 300 καινούργια λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που είχαν προχωρήσεις και πήγαμε στο μοντέλο “Νέα Δημοκρατία-business as usual”. Και δεν τους άρκεσε ο ΟΑΣΘ, αυτό το ανοιχτό σκάνδαλο, όπου τις ζημίες τις χρεώνεται το κράτος και τα κέρδη τα μοιράζονται οι μέτοχοι. Θέλουν αυτό το μοντέλο του ΟΑΣΘ να το υιοθετήσουν και για το Μετρό. «Βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά». Δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Μητσοτάκης από την πορεία των έργων στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Μετρό είπε στη Θεσσαλονίκη το 2023. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των Θεσσαλονικέων σε όλο της το μεγαλείο»...

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου