Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020

Μαχαιρώνονται παντού στη Λέσβο -Το νησί εμπόλεμη ζώνη


 



Εντάσεις, επεισόδια, αιματηρές συμπλοκές εντός κι εκτός δομών. Το νησί της Λέσβου γονατίζει από τον υπερβολικό αριθμό παράνομων μεταναστών, οι οποίοι εκτός των άλλων μαχαιρώνονται κι όπου βρουν. Καθίσταται πλέον επικίνδυνη αποστολή η ταυτόχρονη κυκλοφορία των νησιωτών με τους αλλοδαπούς.


Όπως πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει προχθές και ενδεικτικό της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, είναι το τελευταίο επεισόδιο που συνέβη στην πλατεία Σαπφούς μεταξύ Αφγανών. Ένας εξ αυτών μάλιστα δέχθηκε σοβαρή μαχαιριά στο πόδι.

Εδώ και καιρό αντίπαλες ομάδες αιτούντων άσυλο από τη Μόρια και τον περιβάλλοντα ελαιώνα, αλλά και άλλοι μετανάστες στο νησί, βρίσκονται στα μαχαίρια με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει τρόμο στους πολίτες της Λέσβου, καθώς όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να έχουν και μάτια… στην πλάτη, μην τυχόν και βρεθούν σε… διασταυρούμενα μαχαίρια.

Μόλις το Σάββατο μια νεαρή Αφγανή δολοφονήθηκε στη Μόρια από ομοεθνή της (πέμπτο άτομο που δολοφονείται από την αρχή της χρονιάς), ενώ 21χρονος αλλοδαπός, δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκές εντός του καταυλισμού, στον οποίο φιλοξενούνται σχεδόν 15.000 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου