Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

Σοκαριστικό βίντεο: Μεθυσμένος άνδρας προσπάθησε να σκοτώσει αρκούδα σε ζωολογικό κήπο




Ενας άνδρας 23 ετών συνελήφθη αμέσως μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο νοσοκομείο, αφού προηγουμένως είχε παλέψει με μια ηλικιωμένη αρκούδα στο ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, μόλις μια μέρα μετά την άρση του lockdown που είχε επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Στις απίστευτες σκηνές, που καταγράφηκαν σε βίντεο, ο εμφανώς μεθυσμένος άνδρας φαίνεται να πηδά στο νερό την ώρα που η αρκούδα προσπαθεί να του χιμήξει.

Στη συνέχεια, η Σαμπίνα - όπως αποκαλούν την αρκούδα οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου - κυνηγά τον ανόητο άνδρα, ο οποίος αρχίζει να παλεύει μαζί της και προσπαθεί να πιέσει και να κρατήσει το κεφάλι της κάτω από το νερό για να την πνίξει.

Αξιωματούχοι του ζωολογικού κήπου ανέφεραν ότι η αρκούδα «ενοχλήθηκε» και «αγχώθηκε» μετά την απρόκλητη εισβολή στο σπίτι της και την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της.

Ο ζωολογικός κήπος σχεδιάζει τώρα να υποβάλλει μήνυση εναντίον του εισβολέα.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που η άτυχη Σαμπίνα δέχεται επίθεση στο ζωολογικό κήπο: το 2015 ένας 32χρονος άνδρας τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι αφού προσπάθησε να δαγκώσει το χέρι του για αυτοάμυνα.

Σε εκείνη την περίπτωση, ο δράστης είχε διαφύγει αρχικά, αλλά βρέθηκε όταν αναζήτησε θεραπεία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 850 ζλότι (190 ευρώ).





Πηγή: Huffingtonpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου