Σάββατο, Μαΐου 30, 2020

Ζητάει διαζύγιο η καλλονή σύζυγος του αστυνομικού που σκότωσε τον Τζορτζ Φλόιντ





Δεν έχασε μόνο τη δουλειά του, δεν θα χάσει μόνο την ελευθερία του (αν καταδικαστεί φυσικά κι αν αλλάξει η κατηγορία). Ο αστυνομικός που με το γόνατό του πατούσε το λαιμό του Τζορτζ Φλόιντ θα χάσει και τη γυναίκα του που του ζητά διαζύγιο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσει τη ζωή του…





Η Κέλι Τσοβίν, η σύζυγος του Ντέρεκ Τσοβίν, του αστυνομικού που επί 8 λεπτά πατούσε τον άτυχο Τζορτζ Φλόιντ στο λαιμό ενώ εκείνος ήταν με χειροπέδες πεσμένος μπρούμυτα, αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου εξαιτίας της υπόθεσης και του θανάτου του 46χρονου άνδρα, στον οποίο καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο σύζυγός της.


Σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της, η Κέλι Τσόβιν τόνισε πως είναι συντετριμμένη από το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου εξαιτίας των όσων έγιναν την περασμένη Δευτέρα στη Μινεάπολη της Μινεσότα.


«Η ύψιστη συμπόνοια της είναι με την οικογένεια Φλόιντ, με τους αγαπημένους του και με όλους όσους θρηνούν γι’ αυτή την τραγωδία. Ενώ η κα Τσοβίν δεν έχει παιδιά με τον νυν σύζυγό της, ζητά τα παιδιά της (από τον προηγούμενο γάμο της), οι ηλικιωμένοι γονείς της και η οικογένειά της να μείνουν ασφαλείς και να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η καταγωγή της Κέλι Τσοβίν είναι από το Λάος. Γεννήθηκε εκεί το 1974, κατά τη διάρκεια του πολέμου. Το 1977 έφυγε με την οικογένειά της στην Ταϊλάνδη, όπου έζησε σε στρατόπεδο προσφύγων, σύμφωνα με το Associated Press. Το 2018 είχε αναδειχθεί Μις Μινεσότα.

Πηγή: nbcnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου