Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020

Εξώδικο για μία συνάντηση Βαρδινογιάννη-Τσίπρα που δεν έγινε ποτέ





Εξώδικη δήλωση έστειλε ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης στην ιστοσελίδα και στον εκδότη και διευθυντή του Lapolitica.gr και του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη,

Γράφει το lapolitica: «Εξώδικη δήλωση έστειλε ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης στην ιστοσελίδα μας και στον εκδότη και διευθυντή του Lapolitica.gr και του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη, με αφορμή το ρεπορτάζ μας για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα».

H απάντηση του lapolitica.gr που «αποκάλυψε» τη συγκεκριμένη -ανύπαρκτη- συνάντηση:
«Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Βαρδινογιάννη. Δεν έχουμε δηλαδή λόγο να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ουδέποτε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι η απάντηση του Βαρδή Βαρδινογιάννη βγάζει ειδήσεις.

Εκτός από τη διάψευση της συνάντησης με τον πρώην πρωθυπουργό και οποιασδήποτε εμπλοκής και συμμετοχής στις διεργασίες πολιτικού φορέα, ο κύριος Βαρδινογιάννης αρνείται τη στενή σχέση που του αποδίδεται με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Αυτό το τελευταίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η πλευρά του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει διαψεύσει ακόμη το περιεχόμενο του δημοσιεύματός μας.

Σε κάθε περίπτωση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αφαιρούμε το επίμαχο δημοσίευμα από τις σελίδες του Lapolitica.gr, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο από την συντάκτρια του ρεπορτάζ».





Πηγή: e-tetradio.gr / lapolitica.grlapolitica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου