Κυριακή, Μαΐου 24, 2020

Ρομπότ του σεξ: Οι πραγματικοί κερδισμένοι της καραντίνας (pics)





Ενώ η οικονομία παντού στον κόσμο καταρρέει λόγω του lockdown, η βιομηχανία των ρομπότ του σεξ είναι, πιθανότατα, η πιο κερδισμένη όλων. Ενδεικτικά, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη Βρετανία λέει πως δεν μπορεί πια να καλύψει την πρωτοφανή ζήτηση και ψάχνει απεγνωσμένα προσωπικό!




Είναι φτιαγμένα από σιλικόνη και συχνά αποτελούν επιλογή των μοναχικών ανθρώπων.

Την εποχή του κορονοϊού και του lockdown, ωστόσο, η βιομηχανία των ρομπότ του σεξ γνωρίζει τρομακτική άνθηση -ενώ, την ίδια στιγμή, οι οικονομίες των χωρών καταρρέουν- καθώς αυτές, οι πιο «αληθινές» κούκλες, δεν απευθύνονται, πλέον, μόνο στους μοναχικούς, αλλά ακόμη και σε ζευγάρια, που λαχταρούν να πειραματιστούν στην καραντίνα.






Μπορεί, δε, τα μέτρα σιγά σιγά να χαλαρώνουν σε ολόκληρο τον κόσμο, η ζήτηση, ωστόσο, για τα ρομπότ του σεξ παραμένει αυξημένη. Φαίνεται πως πολλοί έχουν στο μυαλό τους τον επερχόμενο χειμώνα, όπου κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα υπάρξει -και πόσο σοβαρή θα είναι- μια δεύτερη εξάπλωση του ιού, οπότε «τρέχουν» να προλάβουν τις προφορές. Άλλωστε, δεν μιλάμε για κάτι φτηνό.

Σκεφτείτε το εξής: Χθες (21/5), το Γραφείο Ευθύνης για τον Προϋπολογισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε πως η ζημιά για τη Βρετανία μέχρι και τον Απρίλιο του 2021 μπορεί να φτάσει τις 300 εκατομμύρια λίρες. Παράλληλα, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα με ρομπότ του σεξ στη χώρα λέει πως δεν μπορεί πια να καλύψει την πρωτοφανή ζήτηση και ψάχνει απεγνωσμένα προσωπικό. Είναι εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, η αντίθεση.

Ορθώς, λοιπόν, τονίζεται -και σε ρεπορτάζ του RT- πως τα ρομπότ του σεξ είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι της καραντίνας.



Η ιδιοκτήτρια, συγκεκριμένα, της εταιρείας Sex Doll Genie, λέει ότι αγωνίζεται, προκειμένου να αντεπεξέλθει στην απίστευτη αύξηση της ζήτησης, που ξεκίνησε μαζί με το lockdown, πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με το Forbes, η ζήτηση στους άντρες αυξήθηκε κατά 51,6% τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και 33,2 % στα ζευγάρια τον Απρίλιο!

Η Janet Stevenson της SDG αναφέρει ότι η εταιρεία, που ίδρυσε με τον σύζυγό της, Amit, μόλις προσέλαβε προσωπικό τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, παρά την παγκόσμια ύφεση και την περικοπή θέσεων εργασίας στον τομέα του λιανικού εμπορίου, το οποίο συνεχίζει και θα συνεχίσει να υποφέρει, με καταστήματα να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο.



Ο Amit, μάλιστα, είπε στην Daily Star Online ότι, ως αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τους καουτσούκ συντρόφους, η έρευνα και η ανάπτυξη προχωράει με τέτοιο ρυθμό, που είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν μοντέλα, τα οποία θα μπορούν ακόμη και να αναπνέουν, να έχουν καρδιακό παλμό, ακόμη και να φλερτάρουν και να έχουν... συναισθήματα(!), και ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους!



Αυτό το «κυνήγι», τώρα, για ολοένα και πιο πραγματικές εμπειρίες με σεξουαλικές κούκλες σημαίνει πως οι προγραμματιστές πρέπει να φτάσουν άμεσα στα όριά της την υπάρχουσα εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης, και τελικά να την εξελίξουν. Και ποιος ξέρει. Ίσως πολύ σύντομα έρθει η μέρα που θα έχουμε ρομπότ δασκάλους, νοσοκόμες, οδηγούς λεωφορείων και αστυνομικούς και οι πρωτοπόροι πίσω από αυτήν τη τεχνολογία θα είναι οι κατασκευαστές των καουτσούκ sexbots.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου