Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

Απίστευτη ατάκα Ασημακοπούλου για Δένδια: Λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω... (Video)

   





«Ε, καμιά φορά, όλοι λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω», ήταν το σχόλιο της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, για τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια που είπε «ας μη δημιουργούμε εντάσεις για λίγα μέτρα», μετά την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο από τουρκικές δυνάμεις.

Η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μαζί με τη Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛ και τον Γιάννη Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτάται σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών για τις οποίες ζητούνται εξηγήσεις. Μάλιστα, η κ. Γιαννακοπούλου κάνει αναφορά στην επίμαχη δήλωση, αλλά ο δημοσιογράφος λέει ότι έχει διαψευστεί, αν και κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και ζητά επισήμως εξηγήσεις.

Η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, από την πλευρά της, όταν ερωτάται αν θα συγκληθεί το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής απαντά: «Δεν το ξέρω. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχουν ζητηθεί εξηγήσεις και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και για τον υπουργό και για αυτά τα οποία είπε. Ε, καμιά φορά όλη λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση τις εξηγούμε. Γενικώς λέω. Όλοι λέμε μια κουβέντα παραπάνω. Ο κ. Δένδιας εξήγησε τη στάση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου