Πέμπτη, Μαΐου 28, 2020

Κεγκέρογλου «πυροβολεί» Πορτοσάλτε – «Έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους» (video)






«Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;»


Σφοδρή επίθεση κατά του Άρη Πορτοσάλτε εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω δημοσιογράφο ως «προπαγανδιστή χειρίστου είδους», λόγω σχολίων που έκανε το πρωί της Πέμπτης για τον Ανδρέα Παπανδρέου.


«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;;», υπογράμμισε ο κ. Κεγκέρογλου σε ανάρτησή του στο Twitter και πρόσθεσε:

«Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!».




Ο λόγος της επίθεσης Κεγκέρογλου φαίνεται πως είναι ο σχολιασμός του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τη σημερινή επέτειο ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, όπου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να τα σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;», είπε μεταξύ άλλων ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Κεγκέρογλου επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το αντί-ΠΑΣΟΚ καρτέλ έχει αναβιώσει με νέα «συμφωνία» των ηγετικών ομάδων της δεξιάς, της δήθεν αριστεράς και συγκεγκριμένων συμφερόντων, τα οποία εξυπηρετούν από κοινού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου