Σάββατο, Ιουνίου 06, 2020

Κόρινθος: Θρήνος στην κηδεία της 23χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση





Οι δικοί άνθρωποι ζητούν να τιμωρηθεί όποιος έφταιξε για τον άδικο χαμό της



Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 23χρονης Αλεξάνδρας, η οποία έχασε τη ζωή της την περασμένη Δευτέρα (01/06), 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Η οικογένειά της και οι συμφοιτητές της, αποχαιρέτησαν για πάντα το χαμογελαστό κορίτσι, ενώ ζητούν να τιμωρηθεί όποιος έφταιξε για τον άδικο χαμό της.

«Αυτό το παιδί ήταν όλη η ζωή μου. Της είχα πάρει τέσσερα άλογα και καβαλούσε το άλογο και την καμάρωναν όλοι», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Αλεξάνδρα σπάραξαν για τον άδικο χαμό της. Οι φίλοι της που σπούδαζαν μαζί λογιστική στην Πρέβεζα ταξίδεψαν στην Αλμυρή Κορινθίας για να πουν το τελευταίο αντίο στην φίλη τους.

Να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται για τον θάνατό της

Ο πατριός της 22χρονης Αλεξάνδρας ζητά να τιμωρηθεί αυτός που ευθύνεται για τον θάνατό της. «Αυτός που έκανε αυτό το πράγμα, πρέπει να τιμωρηθεί! Στη μνήμη του παιδιού μου να μην χαθεί άλλο παιδί», είπε.




Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο. Όπως έχει γίνει γνωστό η 23χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις για αίμα ώστε να σωθεί η νεαρή κοπέλα.

(πληροφορίες από lawandorder.gr, STAR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου