Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που «καρφώθηκε» σε κατάστημα στην Πειραιώς- Από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα

eurokinissi


...το φορτηγό διέσχισε διαγώνια τον δρόμο, περνώντας και από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε μέσα στο κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών.


Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που συνέβη σήμερα 2 Ιουνίου το πρωί, στην Πειραιώς, όταν φορτηγό «μπούκαρε» σε κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατέληξε, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι έπαθε καρδιακή ανακοπή.

Ωστόσο, συγκεκριμένες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν μετά τη διενέργεια της νεκροψίας.




Από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα


«Τον χάρο με τα μάτια τους» είδαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι μιας μεταφορικής εταιρείας στην Πειραιώς, στο ύψος του Ταύρου. Φορτηγό έπεσε πάνω στο κτήριο, με τους υπαλλήλους να τρέχουν πανικόβλητοι προκειμένου να σωθούν.





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί ο οδηγός του οχήματος έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του φορτηγού, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήξει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στα γραφεία της εταιρείας.





Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη με τη ζωή.





Οι πρώτες εικόνες από την «εισβολή» προκαλούν σοκ, με το σημείο να μοιάζει κρανίου τόπος. Οι ζημιές είναι εκτεταμένες καθώς το φορτηγό παρέσυρε ό,τι έβρισκε μπροστά του, και συγκεκριμένα τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου