Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Αυτοί είναι, εισαγγελείς...



Αφήστε τα media, με πρωταθλητή τον ΣΚΑΙ (ζήτησε μέχρι και την παραπομπή του ΣΥΡΙΖΑ για..
 παραπληροφόρηση της βουλής), που κάνουν το άσπρο-μαύρο...
Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, δεν έβρισκε τα έγγραφα που της ζήτησε η Επιτροπή. Γιατί... πλημμύρισε το σπίτι της (τα πήρε η βροχή κι ο καιρός).

Ο... πολύφερνος εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής (που...

πάνω του, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χτίζουν τα ονειρα τους για ειδικά δικαστήρια) δεν ήθελε να παραλάβει τα έγγραφα του FBI.

Πήγε όμως κρυφά και δολίως στο γραφείο της συναδέλφου του, Ελένης Τουλουπάκη, και πήρε ο,τι ήθελε, την ώρα που εκείνη έλειπε.

Και το σπουδαιότερο: Τρεις μέρες κατέθετε και την τέταρτη θυμήθηκε οτι έχει στα χέρια του κάτι απόρρητα έγγραφα του FBI. Και βεβαίως, παρ' ότι είναι εισαγγελέας, του είναι αδιάφορο το γεγονός οτι η κυρία Τουλουπάκη τα είχε χαρακτηρίσει απόρρητα.

Τα πήγε στην βουλή, έγιναν φύλλο και φτερό και τα φιλοκυβερνητικά μίντια ανέλαβαν να τα ερμηνεύσουν κατά το δοκούν.

Ο ΣΚΑΙ, μάλιστα, ζήτησε να παραπεμφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για παραπληροφόρηση της βουλής, γιατί τα γνώριζε και παρα ταύτα κρέμασε στα μανταλάκια 10 πολιτικά πρόσωπα.

Αλλο τώρα αν αυτα τα έγγραφα μαρτυρούν, πως, από το 2017 οι Αμερικανοί έψαχναν την εμπλοκή πολιτικών προσώπων με την Novartis. Κι όχι μόνο: Μάθαμε και κάποια άλλα ονόματα που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστά.

Τέλος, η κυρία Τουλουπάκη εξακολουθεί να έχει 3 εκκρεμότητες. Υπο κατηγορία τον Ανδρέα Λοβέρδο και υπο έρευνα, Αδωνη Γεωργιάδη και Δημητρη Αβραμόπουλο.

Τι συμβαίνει? Εχει προσκόμματα στην ερευνά της? Η ίδια οφείλει να απαντήσει...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου