Κυριακή, Ιουνίου 07, 2020

Το πρωτοφανές φιάσκο της Νικολούλη για την υπόθεση με το βιτριόλι που απογοήτευσε τους πάντες




Με ανυπομονησία περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την παρασκευιάτικη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως είχε ανακοινωθεί θα ασχολούνταν και αυτήν την εβδομάδα με την υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας Π. η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα το κανάλι είχε ανακοινώσει σχετικά με το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής, η Νικολούλη θα προχωρούσε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα, ενώ θα παρουσίαζε σημαντικά στοιχεία από την «αυτοψία» στο σημείο της επίθεσης. «Οι κάμερες ασφαλείας ‘μιλάνε’ και ρίχνουν φως στο σκοτάδι…», προλόγισε το τρέιλερ της εκπομπής μόνο που ο τηλεθεατής… έμεινε στο σκοτάδι.


Τι εννοούμε; Ότι παρά το πρόμο της εκπομπής, καμία αποκάλυψη δεν έγινε, ενώ σε ό,τι αφορά στα νέα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος που υποτίθεται πως θα παρουσιάζονταν, το μόνο που ειπώθηκε ήταν πως η δράστιδα εμφανίστηκε από το υπόγειο της πολυκατοικίας. Κάτι που όλοι γνώριζαν ήδη από την πρώτη ημέρα του συμβάντος και το οποίο έχει χιλιοειπωθεί σε δελτία ειδήσεων και ρεπορτάζ ιστοσελίδων.

Την εμφάνισή του στην εκπομπή έκανε και ένας εκ των δικηγόρων της 34χρονης, ο Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος όμως δεν απάντησε σε καμία σημαντική ερώτηση σχετικά με την υπόθεση. Οι τηλεθεατές, όπως ήταν λογικό, έκαναν λόγο για «φιάσκο» εκφράζοντας στο Twitter τη δυσαρέσκειά τους για όσα υποτίθεται πως θα παρακολουθούσαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και όσα τελικά είδαν.

Ορισμένοι, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν ρεπορτάζ ιστοσελίδων έως και δύο ημέρες πριν τα οποία έλεγαν ό,τι ακριβώς παρουσίασε η Νικολούλη σαν νέο στοιχείο.

Δυστυχώς, όπως προδίδουν οι αντιδράσεις των τηλεθεατών, η Αγγελική αυτή τη φορά απογοήτευσε τους πάντες…

Πηγή: instanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου