Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

Έρχονται οι μπουλντόζες... κατεδάφισης του Άδωνη...




Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και σίγουρα ισχύει για τις μπουλντόζες του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που τις ήθελε την επομένη των εκλογών στο Ελληνικό.

Και μπορεί να μην μπουν για να χτίσουν, αλλά θα μπουν για να...
κατεδαφίσουν αφού μαθαίνουμε πως «εκδόθηκε χθες από το Αυτοτελές Γραφείο Ελληνικού της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, η προβλεπόμενη από το άρθρο 67 του νόμου 4663/2020 διαπιστωτική πράξη για την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης κτιρίων, που βρίσκονται εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού- Αγίου Κοσμά».

Και βέβαια το Γεφύρι της Άρτας που ακούει στο όνομα του Ελληνικού συνεχίζει την πορεία του και βλέπουμε ήδη τον Άδωνη Γεωργιάδη να βγάζει φωτογραφίες με τις μπουλντόζες.

Ήδη το υπουργείο Οικονομικών κάνει πάσα στον υπουργό Ανάπτυξης καθώς σχολιάζει πως « η διαπιστωτική πράξη εκδόθηκε εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων έναρξης των εργασιών και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της μεγάλης αυτής στρατηγικής επένδυσης.

«Έτσι, αποδεικνύεται έμπρακτα η σταθερή προσήλωση και η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών στον εθνικό στόχο της επανεκκίνησης της οικονομίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Πάντως όπως και να ‘χει η κυβέρνηση είναι συνεπής στις κατεδαφίσεις… αφού ξεκίνησε από τα εργασιακά δικαιώματα!...

Πηγή:documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου