Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, η δικαιοσύνη αθώωσε τον τύπο που έδερνε την μάνα του!





Ο 27χρονος Βολιώτης, που κατηγορούνταν ότι επιτέθηκε στη μητέρα του με χαστούκια και σπρωξίματα και την απείλησε με νυστέρι το περασμένο Σάββατο, κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών.


Ο εισαγγελέας έδρας επισήμανε στο δικαστήριο ότι από τα προσκομισθέντα έγγραφα δεν προέκυψε ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ούτε η απειλή ή η χρήση αιχμηρού αντικειμένου από την αποδεικτική διαδικασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «espresso», o νεαρός άνδρας παραδέχθηκε πως υπήρξε επεισόδιο έντασης, αρνήθηκε ωστόσο ότι επιτέθηκε στη μητέρα του με αιχμηρό αντικείμενο. «Ηθελα να φύγω από το σπίτι και ζήτησα τα κλειδιά. Δεν μου τα έδινε. Είπε ότι αν φύγω, δεν έχω σπίτι. Δεν είχα επάνω μου κανένα αιχμηρό αντικείμενο. Τα όποια χτυπήματα προκλήθηκαν ήταν από πάλη. Πανικοβλήθηκε και κάλεσε τη φίλη της. Φώναζε “βοήθεια, με σκοτώνει”. Δεν τη σκότωσα. Hθελε να φύγω» είπε, μεταξύ άλλων, για το επεισόδιο.

Από την πλευρά της η μητέρα επανέλαβε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού πολλές φορές από τον γιο της, ο οποίος, όπως είπε, καταναλώνει χάπια και διάφορες άλλες ουσίες μαζί με αλκοόλ, με αποτέλεσμα να γίνεται επιθετικός.«Θέλω να πάει σε πρόγραμμα κλειστό. Να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα και να μην πλησιάζει το σπίτι μου. Θέλω να τον βοηθήσω να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό» ανέφερε απελπισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου