Σάββατο, Ιουνίου 06, 2020

Θ. Ξανθόπουλος: Καμπάνια για τον τουρισμό με απευθείας ανάθεση...



...και με κλεμμένο σλόγκαν (Video)...

«Ειναι καμπάνια με κλεμμένο σλόγκαν. Δεν πρόκειται για αυθεντική διαφήμιση αλλά για μια ανέμπνευστη πράξη αντιγραφής", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Ξανθόπουλος

Είναι γεγονός ότι υιοθετήθηκε αυτούσιο το σλόγκαν διαφήμισης καλλυντικών ως...
σλόγκαν της διαφημιστικής καμπάνιας του τουρισμού. Είναι επίσης γεγονός ότι έγινε με απευθείας ανάθεση ενώ για το λόγο αυτό κάποιοι αρνήθηκαν να υπογράψουν», επισήμανε ο κ. Ξανθόπουλος μιλώντας στον Blue Sky, σχετικά με το σλόγκαν της καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό «Greek summer is a state of mind”.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση για το θέμα αυτό, συμπλήρωσε ο βουλευτής και πρόσθεσε πως της προκαλεί αλλεργία η οποιαδήποτε κριτική της ασκούμε. «Μας προσάπτει ότι δεν θέλουμε να πάει καλά ο τουρισμός. Αν η κυβέρνηση ήθελε να πάει καλά ο τουρισμός θα έπαιρνε κάποια μέτρα για τις τουριστικές επιχειρήσεις που δεν έχουν κρατήσεις. Αλλά ατυχώς όμως και στο τομέα του τουρισμού η κυβέρνηση δεν πήρε ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του βασικού αυτού τομέα της ελληνικής οικονομίας», υπογράμμισε ο κ. Ξανθόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά και τις προκλήσεις της Αγκυρας, ο κ. Ξανθόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πόντους το τελευταίο διάστημα, είτε με την απουσία της από τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς είτε με τον τρόπο που αναδεικνύει τις τουρκικές προκλήσεις.

«Το διεθνές δίκαιο ενισχύει τις θέσεις μας. Η επικοινωνιακή πλευρά στην οποία έχει μεγάλη επίδοση η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αρκεί και δεν βοηθά στην ουσιαστική ανάδειξη των ζητημάτων. Η διεθνοποίηση του θέματος προϋποθέτει συμμετοχή και παρεμβάσεις σε όλους τους θεσμούς. Είναι ζήτημα συσχετισμού δυνάμεων είναι θέμα επιμονής, υπομονής, συνεχούς υπόμνησης και διαρκούς παρέμβασης. Αλλά δεν βλέπουμε μια συνεχή παρουσία και πίεση στα διεθνή fora από την κυβέρνηση», κατάληξε ο κ. Ξανθόπουλος...


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου