Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020

ΓΙΑΤΙ Η GOOGLE ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ;




Αγαπητοί κύριοι,

Ακολουθήσαμε αυτόν τον δρόμο επικοινωνίας μαζί σας αφού είναι αδύνατον ουσιαστικά να επικοινωνήσει κάποιος με την Google Eλλάδας.
Η έλλειψη επικοινωνίας, φυσικά, δείχνει μία αυθαιρεσία εκ μέρους σας, αφού κατεβάζετε ανεβάζετε αναρτήσεις, κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς ....

κανέναν αντίλογο (το Exofitsio το έχετε κατεβάσει δυο φορές κατά το παρελθόν για να δεχθείτε, κατόπιν επανελέγχου, ότι είχατε κάνει λάθος).
Επί του προκειμένου:
Το Exofitsio blogspot.com είναι μία ιστοσελίδα γενικού περιεχομένου χωρίς διαφημίσεις ή άλλες εξαρτήσεις.
Εδώ και είκοσι δυο ημέρες περίπου εμφανίζονται σε κάθε ανάρτησή μας τα γνωστά robot της GOOGLE.
Ο μικρός αριθμός των αναρτήσεων ακόμα κι αν το ερευνήσετε σωρρευτικά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, δεν δικαιολογεί την ένδειξη robot σε κάθε ανάρτησή μας εδώ και είκοσι δυο ημέρες.
Το θέμα καταντά περίεργο έως ύποπτο, όσον αφορά την σκοπιμότητά του -δεν περνά από το μυαλό μας ότι η Google Eλλάδας... ασκεί και πολιτική κριτική στις αναρτήσεις...-και επειδή συνεχίζεται, θα θέλαμε να μας εξηγήσετε γιατί εφόσον οι αναρτήσεις μας είναι λίγες, μας δυσκολεύετε με ρομπότ καθημερινά στην ιστοσελίδα μας; Ακόμα κι αν περάσουν δώδεκα ώρες μετά από την τελευταία μας ανάρτηση εξακολουθείτε και εμφανίζετε την ένδειξη «αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ» στην πρώτη ανάρτηση που επιχειρούμε.

Θα επιθυμούσαμε μία...κατανοητή όσο γίνεται απάντηση στα ερωτήματά μας μακριά από τεχνικές λεπτομέρειες περί αυτοματισμού που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε απάντησή σας.
(H ανάρτηση αυτή θα επαναλαμβάνεται συνεχώς έως ότου η Google Eλλάδος απαντήσει στο Εxofitsio).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου