Σάββατο, Ιουνίου 06, 2020

“Μην πατάτε το γρασίδι”: Η αμήχανη στιγμή του Αυστραλού πρωθυπουργού (video)






Μία αμήχανη στιγμή “σημάδεψε” τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον σε δημοσιογράφους, παρουσιάζοντας το νέο πακέτο τόνωσης της οικονομίας της χώρας, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.





Ενώ ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας απευθυνόταν στους πολίτες της χώρας, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ζήτησε από τον επικεφαλής της κυβέρνησης και τους δημοσιογράφους να μην πατούν το γρασίδι που μόλις είχε φυτέψει!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Γκουγκόνγκ, σε χώρο όπου ανεγείρονται νέες κατοικίες, 28 χιλιόμετρα νότια από την πρωτεύουσα Καμπέρα. Ο κ. Μόρισον είχε μεταβεί στην περιοχή, ενώ κατά τις δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα δαπανήσει περίπου 430 εκατ. ευρώ για να στηριχθεί ο τομέας των κατασκευών.



Ωστόσο, την ώρα των δηλώσεων, ένας κάτοικος τον διέκοψε, φωνάζοντας προς την κατεύθυνση του Αυστραλού πρωθυπουργού και των δημοσιογράφων: “Σας παρακαλώ, μην πατάτε το γρασίδι!”. “Ελάτε τώρα, μόλις το ξαναφύτεψα” συμπλήρωσε, με τον κ. Μόρισον να υπακούει άμεσα, υψώνοντας τον αντίχειρα προς την κατεύθυνση του άνδρα.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:




πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / βίντεο: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου