Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Γιορτάζει 16 χρόνια γάμου η Νόνη Δούνια




Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram


Η Νόνη Δούνια συμπλήρωσε 16 χρόνια γάμου με τον Κυριάκο Μουρατίδη. Σαν σήμερα (1η Ιουλίου), το 2004 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή παρουσία συγγενών και φίλων στις Σπέτσες. Κάτι που δεν… ξέχασε η βουλευτής της ΝΔ.

Τότε είχε καταφθάσει στην παραλία με ένα καΐκι και πήγε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών του νησιού. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον 15χρονο Στάθη και την 14χρονη Ζαφειρία που είναι η προτεραιότητα και των δυο τους.

«16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή… την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά ❤️#weddinganniversary?Καλό μήνα σε όλες και όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο instagram.
Οι Σπέτσες ανήκουν, μάλιστα, στην εκλογική περιφέρεια (Α’ Πειραιά και νήσων), από την οποία έχει εκλεγεί η Νόνη Δούνια. Μπορεί να εξελέγη βουλευτής, αλλά η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει και πολύ παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχει χρόνο για την οικογένειά της, πηγαίνοντας φυσικά και στις Σπέτσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου