Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2020

«Big Brother» εναντίον «GNTM»...




Κόντρα ΣΚΑΪ – Star στα realities...

Πριν… ξεκινήσει η σεζόν θα αρχίσει η τηλεοπτική σύγκρουση. Όλα δείχνουν πως το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Αυγούστου θα γίνει η πρεμιέρα των δύο πρώτων reality shows, του νέου «Big Βrother» στον ΣΚΑΪ και του «Greece’s Next Top Model» στο Star. Η...
καινοτομία του πρώτου, με τον Χάρη Βαρθακούρη στον κεντρικό ρόλο, είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, του πρώτου παρουσιαστή του παιχνιδιού, έχοντας ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην περίπτωση του «GNTM», το οποίο θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, η καινοτομία είναι η συμμετοχή και αγοριών στο reality.

Υπάρχει και κάτι αξιοσημείωτο. Το «Big Brother» ήταν το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα που ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας, καθώς επρόκειτο να βγει στον αέρα στις 15 Μαρτίου του 2020, αλλά είχε ξεκινήσει το lockdown. Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προβολή στον ΑΝΤ1, επιστρέφει ως παιχνίδι της νέας εποχής στον ΣΚΑΪ, με τη μορφή της εσωτερικής παραγωγής. Για 100 μέρες οι διαγωνιζόμενοι θα ζήσουν σε έναν χώρο 700 τ.μ., με 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα να καταγράφουν τις κινήσεις τους.

Στο «GNTM» θα συμμετάσχουν η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και σε ρόλο μέντορα ο Γιώργος Καράβας. Στο παιχνίδι των realities θα μπει και ο Alpha με το «Bachelor».

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου