Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

«Τρίτο πρόσωπο» ο λόγος για το φημολογούμενο χωρισμό του πρωτοκλασάτου ζεύγους του ΣΥΡΙΖΑ;



Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ η χθεσινή αποκάλυψη για τον χωρισμό-βόμβα πρωτοκλασάτου ζευγαριού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κι ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ...

για ανταγωνισμούς και πολιτικές αντιζηλίες, που οδήγησαν το ζευγάρι στον οριστικό χωρισμό, έρχονται τώρα να προστεθούν και νέα «πικάντικα» κους κους, αφήνοντας υπονοούμενα για… τρίτο πρόσωπο στην πολύκροτη σχέση!

Όπως πληροφορήθηκε η «Espresso», είναι τέτοιο το σούσουρο στους διαδρόμους των γραφείων του κόμματος μετά το χθεσινό δημοσίευμα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει!

Κάποιοι που μέχρι πρότινος κρατούσαν το στόμα τους κλειστό άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν πως, εκτός από την απόσταση, την ψυχρότητα και τον ανταγωνισμό ανάμεσα στο ζευγάρι, το χεράκι του για το διαφαινόμενο φινάλε έβαλε και τρίτο πρόσωπο που συντάραξε συθέμελα το love story!
Φουρτούνες
Ένα love story που άρχισε να ξεθωριάζει και οδήγησε σε φουρτούνες! Ποιος θα φανταζόταν, άλλωστε, πως οι δύο νέοι, ωραίοι, αλλά και πολλά υποσχόμενοι πολιτικοί, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο κόμμα τους, γεύονται το πικρό ποτήρι του χωρισμού. Όπως, άλλωστε, αποκαλύψαμε και χθες, η απόσταση ολοένα και μεγάλωνε, ενώ «τρίτοι παράγοντες», όπως λένε κάποιοι κύκλοι, έχουν βάλει το χεράκι τους σε αυτό.
Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις πριν από λίγους μήνες οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους και ο έρωτάς τους έγινε πρωτοσέλιδο. Όπως όμως όλα δείχνουν, τα ωραία κάποτε τελειώνουν…
https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου