Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020

Θύμα πολιτικής δίωξης δηλώνει και ο Γιάννος Παπαντωνίου!


 



Έπεσα θύμα… δίωξης, λέει με θράσος ο Γιάννος! Αντί για συγγνώμη ζητάει και τα ρέστα


Ακολουθώντας τη μόδα της εποχής και τον δρόμο που έχουν χαράξει προηγουμένως άλλοι πολιτικοί αστέρες επιπέδου Αντώνη Σαμαρά και Αδωνη Γεωργιάδη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξηγήσει πειστικά την περιουσιακή του κατάσταση, ξεσπαθώνει τώρα, δηλώνοντας (Athens Voice): «Η προφυλάκισή μου διατάχθηκε εννέα μέρες μετά την εξαγγελία του δόγματος Πολάκη» (σ.σ.: «Να στείλουμε κάποιον φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές»). Υποδεικνύει δε τον Αλέξη Τσίπρα ως συντονιστή των διώξεων εναντίον του, με μεθόδους που οι αυταρχικοί ηγέτες εφαρμόζουν εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους.

«Ο Τσίπρας και η ομάδα του βάδιζαν στα χνάρια του Τσάβες, του Πούτιν και του Ερντογάν. Αν ο Τσίπρας κέρδιζε και επόμενη θητεία, τώρα θα συζητούσαμε τα σχέδιά του για το… 2030, όπως συμβαίνει στη σημερινή Ρωσία με τον ισόβιο Πούτιν» δηλώνει. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζει τους Παπαγγελόπουλο, Τουλουπάκη και λοιπούς δικαστές απλά εκτελεστικά όργανα, ισχυριζόμενος ότι η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μοναδική στη Μεταπολίτευση.

Ο πρώην υπουργός καταγγέλλει ότι βρέθηκε στον Κορυδαλλό με τη σύζυγό του χωρίς καν να παραπεμφθούν σε δίκη. Ο αμετροεπής Γιάννος, σαν μην κατάλαβε τίποτε, υποστηρίζει ότι ο Γιωργάκης τον διέγραψε επειδή φοβόταν μήπως τον αμφισβητήσει, ενώ παίρνοντας αποστάσεις από τον Σημίτη, τον χαρακτηρίζει τώρα «ικανό διαχειριστή» μάλλον παρά «μεταρρυθμιστή ηγέτη».

Σε ό,τι αφορά το έγκλημα του Χρηματιστηρίου όπου πρωταγωνίστησε, αντί συγγνώμης, ψελλίζει ότι εσκεμμένα προσπάθησαν να του φορτώσουν το ναυάγιο.

Γιάννος Παπαντωνίου: «Ταλαιπωρήθηκα στον Κορυδαλλό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου