Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

Αντιπαράθεση Παππά - ΝΔ για τη συνάντηση με Αρτεμίου στην Κύπρο



Συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες περί παρακρατικών μεθόδων μεταξύ Νίκου Παππάκαι Νέας Δημοκρατίας, μετά τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου για τη συνάντηση του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρτέμη Αρτεμίου, στην Κύπρο.



«Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να έχουμε την επίσημη υιοθέτηση ή και παραδοχή πατρότητας των μαφιόζικων πρακτικών» τόνισε σε δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ν.Δ., λοιπόν, τις ενθαρρύνει και τις εργαλειοποιεί. Σύντομα θα αποδειχθεί αν τις έχει σχεδιάσει κιόλας» κατέληξε ο κ. Παππάς.

Νωρίτερα, ο κ. Παππάς υπογράμμισε σε μακροσκελή ανακοίνωσή του ότι βρέθηκε στην Κύπρο για τα βαφτίσια παιδιού στενού του φίλου και επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον κ. Αρτεμίου, αλλά -όπως τόνισε- η συνάντηση αυτή «δεν έχει προφανώς κάτι μεμπτό».

«Το μεμπτό είναι η φυσική μου παρακολούθηση από αγνώστους και η παράνομη ηχογράφησή μου από τον κ. Μιωνή στο ίδιο μέρος. Όπως αποδείχθηκε, ο κ. Μιωνής είχε στήσει ολόκληρο σύστημα παγίδευσης και παρακολούθησης», επεσήμανε ακόμη.


«Θα ελεγχθεί από την ελληνική Πολιτεία ποια κέντρα είχαν οργανώσει και εκτελούσαν τις εν λόγω παρακολουθήσεις και με ποιο στόχο; Μπορεί η Δημοκρατία μας να ανεχθεί την παρακολούθηση ενός εν ενεργεία υπουργού;» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων.

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ανακοίνωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «χρειάστηκαν 376 λέξεις για να μην απαντήσει ο κ. Παππάς τι δουλειά είχε στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου.


«Επίσης όταν λέει “Δε μας κάμπτουν οι πρακτόρικες πρακτικές”, τι εννοεί; Ποιοι άλλοι είναι μαζί του;», αναρωτήθηκε από την πλευρά της η Πειραιώς.



«Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να έχουμε την επίσημη υιοθέτηση ή και παραδοχή πατρότητας των μαφιόζικων πρακτικών», σχολιάζει ο Νίκος Παππάς, ανταπαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η Ν.Δ., λοιπόν, τις ενθαρρύνει και τις εργαλειοποιεί» και πως «σύντομα θα αποδειχθεί αν τις έχει σχεδιάσει κιόλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου