Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020

Πρωτοφανής απόπειρα υπόδειξης από τον Υπ. Δικαιοσύνης στην Εισαγγελέα Τουλουπάκη: Θα έπρεπε να είχε βάλει στο Αρχείο και τις υποθέσεις Αβραμόπουλου – Γεωργιάδη – Λοβέρδου …

Εγώ δεν κάνω τις παρεμβάσεις που έκαναν οι άλλοι, αλλά … λέω οτι θα έπρεπε να αρχειοθετηθούν οι υποθέσεις όλων των πολιτικών που ερευνήθηκαν για τη Novartis …

Το τερμάτισε στη … μη παρεμβατικότητα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας! Εκτός … αν απλά είναι προάγγελος δικαστικών εξελίξεων! Υπενθυμίζουμε οτι σήμερα η Εισαγγελέας Τουλουπάκη “στοχοποιήθηκε” περίεργα … στο πόρισμα των βουλευτών της ΝΔ στην Προανακριτική.

Ευθεία παρέμβαση στις έρευνες των σκανδάλων από τη Δικαιοσύνη έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δηλώνοντας ότι θα έπρεπε να έχουν αρχειοθετηθεί όλες οι υποθέσεις πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis.

Συγκεκριμένα ο υπουργός απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου είπε: «πόσο, αλήθεια, άνετα αισθάνεστε όταν είχαν στοχοποιηθεί 19 άνθρωποι, διασύρθηκαν, διαπομπεύθηκαν απλά και μόνο για μια πολιτική σκοπιμότητα; Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες υποθέσεις έχουν αρχειοθετηθεί και λογικά θα πρέπει να είχαν αρχειοθετηθεί όλες». Και αμέσως μετά ισχυρίσθηκε ότι «εγώ προσωπικά δεν έχω μπει στον πειρασμό ποτέ να κρίνω τις όποιες δικαστικές αποφάσεις ή ενδεχομένως να προαναγγείλω τις όποιες εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης»!

Από την πλευρά του ο Κ. Μάρκου αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση Γεωργιάδη που είπε ότι η εισαγγελέας Διαφυθοράς Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή για πολλά χρόνια και την πολιτική κάλυψη που έδωσε η κυβέρνηση με το «επιχείρημα» ότι μίλησε ως πολίτης.

Κ. Μάρκου: Πώς συσσωρεύονται τόσοι παιδόφιλοι στη ΝΔ;

Ακόμη κατήγγειλε «θαλπωρή και προστασία που παρέχει η ΝΔ σε παιδεραστές και συνεργάτες κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου, όπως εν ενεργεία βουλευτής σας». «Ακούσαμε το απύλωτο στόμα του Γεωργιάδη πριν λίγες μέρες από τον τηλεοπτικό του άμβωνα με περισσή αμετροέπεια να χαρακτηρίζει ιδιωτική την υπόθεση πρώην υπουργού της ΝΔ που εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδεραστίας, όπως αποκαλύφθηκε από τις νόμιμες ηχογραφήσεις της ΕΥΠ. Ιδιωτική ήταν και η παρόμοια υπόθεση παιδεραστίας άλλου μεγαλοστελέχους σας, προσωπικού συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος απαλλάχθηκε από το δικαστήριο λόγω παραγραφής», τόνισε ο Κ. Μάρκου και πρόσθεσε: «κάπως περίεργα δεν είναι όλα αυτά; Και πώς συσσωρεύονται και τόσοι παιδόφιλοι και παιδεραστές στη ΝΔ; Πρέπει να το προσέξετε αυτό».

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου