Τρίτη, Ιουλίου 14, 2020

Βρήκαν τον μάστορά τους … από τη Θεοδώρα Τζάκρη: «Πολιτικό κανίς της Δεξιάς το ΚΙΝΑΛ»





Σε “βαρύ χαρτί” του ΣΥΡΙΖΑ στο αντιπολιτευτικό του έργο εξελίσσεται η Θεοδώρα Τζάκρη που δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τους αντιπάλους και κυρίως τις επιλογές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Με πολύ...
βαριές κουβέντες καταφέρθηκε εναντίον του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και κατά της κυβέρνησης, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη. Η Θεοδώρα Τζάκρη χαρακτήρισε το κόμμα της Φώφης Γεννηματά «πολιτικό κανίς της Δεξιάς», εκτιμώντας ότι η κ. Γεννηματά πήρε την απόφαση υπερψήφισης του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη επειδή «θέλει υπουργικές καρέκλες».

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, υπογράμμισε ότι τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο Χάρης Καστανίδης -που δεν υπερψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο- «έχουν τη δική τους ιστορία», ενώ βολές εξαπέλυσε και κατά της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος, χρησιμοποιώντας και πάλι παρομοιώσεις από το… ζωικό βασίλειο: «Η ΝΔ είναι κόμμα σουπιά. Ακολουθεί την τακτική της θόλωσης των νερών. Η οικονομία έχει βουλιάξει, τα εθνικά πάνε από το κακό στο χειρότερο και μάλιστα στα Ελληνοτουρκικά δεχόμαστε την μια ήττα πίσω από την άλλη και το παρακράτος των Μέσω Ενημέρωσης που ελέγχεται αποκλειστικά από το Μαξίμου και από τις μίζες του κ.Πέτσα. Γιατί περί μίζας πρόκειται. Είναι ο ορισμός της μίζας. Να σε πληρώνουν δήθεν ένα τσουβάλι λεφτά για να κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει», είπε χαρακτηριστικά, χρεώνοντας στο κυβερνών κόμμα «παρακρατικές πρακτικές» με αφορμή τη στοχοποίηση του Νίκου Παππά.

Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου