Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

«Σπιράλ θανάτου...» - Ανελέητο σφυροκόπημα Τράγκα σε Μητσοτάκη και Τσιόδρα - Τι λέει για τα εκατομμύρια της λίστας Πέτσα και τους μιντιάρχες




«Άτυχη χώρα είναι η Ελλάδα, έχοντας αυτή την κυβέρνηση. Kαι αυτό γιατί με τα ολοκληρωτικά μέτρα που έχει λάβει, η ύφεση σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση και του Υπουργείου Οικονομικών θα...ξεπεράσει το 9%, ενώ πριν μας έλεγαν ότι θα είναι 5%,6% ή και 7%». Αυτό επισήμανε ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο ELLADA FM 94,3 αναφέροντας, ότι αντίθετα από την πρακτική που ακολουθείται στη χώρα μας όπου οι παραλίες είναι άδειες, στη Νότια Γαλλία δεν υπάρχουν αποστειρωμένοι χώροι.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Τράγκας είπε: «Οι τουρίστες είναι σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλο και οι περισσότεροι σερβιτόροι δεν φοράνε μάσκα αλλά και όσοι φοράνε έχουν μία μικρή πλαστική προσωπίδα που δεν είναι αντιαισθητική και τρομακτική. Μάσκες φορούν οι άνθρωποι μόνο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και εκεί όχι όλοι. Βέβαια, ο οδηγός συστήνει όταν μπαίνει κάποιος στο λεωφορείο να φοράει τη μάσκα του. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρατίδιο του Μονακό ,όπου εκεί οι άνθρωποι που ως επί το πλείστον είναι υπερήλικες, βρίσκουν τις μάσκες στα γραμματοκιβώτιά τους σταλμένες από το κράτος. Φοράνε δηλαδή μάσκες, οι άνθρωποι που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, όπου υπάρχει συνωστισμός και όχι φυσικά στις παραλίες».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως ανέφερε ο Γ. Τράγκας, είτε από μόνη της, είτε παρασυρόμενη από την επιτροπή Τσιόδρα, έχει βάλει τη χώρα σε ένα σπιράλ θανάτου. Η εκτίμηση μάλιστα του έγκυρου δημοσιογράφου είναι ότι: «Δεν θα έχουμε τουρισμό ούτε φέτος, ούτε του χρόνου, γιατί υπάρχουν από τώρα ακυρώσεις ακόμα και στα Airbnb. H Κυβέρνηση έχει τη συνταγματική ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη χώρα και φυσικά αυτοί οι περίφημοι λοιμωξιολόγοι που με τις εισηγήσεις τους έχουν καταστρέψει την οικονομία, πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο θα τους κυνηγάει ο κόσμος. Πως θα υπάρξει τουρισμός όταν βάζεις μία χώρα σε κλίβανο; Ουδείς θέλει να κάνει διακοπές σε κλίβανο. Και αν σκεφτεί κανείς ότι βασικό έσοδο για την Ελλάδα είναι ο τουρισμός, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέστρεψε την οικονομία».

Τέλος, αναφερόμενος στη λίστα που δόθηκε από την κυβέρνηση με τη διανομή των ποσών για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», εκτίμησε ότι : «H δυσφορία των Μέσων είναι δικαιολογημένη, αφενός γιατί οι μιντιάρχες είδαν να υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στη διανομή του “κέικ” αλλά έκαναν και δεύτερες σκέψεις, όχι γιατί ήρθησαν οι ευθύνες τους για την κατατρομοκράτηση του κόσμου, αλλά ενοχλήθηκαν γιατί άλλοι πήραν περισσότερα και άλλοι λιγότερα, δηλαδή τρίμματα του “κέικ”. Και γι΄αυτό λένε: γιατί να εκτεθούμε τώρα που φαίνεται ότι καταστρέφονται οι Έλληνες;”.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου