Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020

Κόβει την ανάσα το βίντεο με το φλεγόμενο αμάξι και τις εκρήξεις στη Γαλατσίου




Όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες έσβησαν τη φωτιά προλαβαίνοντας να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου


Παρανάλωμα του πυρός έγινε επιβατικό όχημα λίγα λεπτά μετά τις 07:00 το πρωί στο Γαλάτσι και ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο που κόβει την ανάσα. Ήταν αμάξι που κινείτο με υγραέριο και οι εκρήξεις ήταν πολλές.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Ευτυχώς έγκαιρα ο οδηγός του εγκατέλειψε το όχημα στην άκρη του δρόμου όταν και αντιλήφθηκε τις πρώτες φλόγες.

Ο δρόμος αποκλείστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς το επιβατικό είχε ως καύσιμο το υγραέριο. Ένα όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες έσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Τα αποκλειστικά πλάνα ανήκουν στον οπερατέρ του STAR κεντρικής Ελλάδας Π. Πραγιάννη όπου τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν στο σημείο.
Πηγή: STAR κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου