Σάββατο, Ιουλίου 11, 2020

Ομόφωνα ένοχοι οι παιδεραστές του Αγρινίου – Η εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την απαλλαγή τους!


 



Σε κάθειρξη 10 ετών (με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα) καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος έπαιρνε από το χεράκι τη 14χρονη κόρη του και την οδηγούσε στο κατάστημα 57χρονου γνωστού επιχειρηματία του Αγρινίου, που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο άγουρο κορμάκι του κοριτσιού!


Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή καταδικάστηκε και ο «πελάτης» του 53χρονου.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου έκρινε ομόφωνα ένοχους χωρίς ελαφρυντικά τους δύο άνδρες για μαστροπεία και ασέλγεια, απορρίπτοντας την πρόταση της εισαγγελέως η οποία είχε εισηγηθεί την απαλλαγή τους!

Η σεξουαλική κακοποίηση που είχε συγκλονίσει πέρυσι το Αγρίνιο αποκαλύφθηκε όταν μια γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 53χρονος πατέρας-μαστροπός συνόδευε τη 16χρονη (σήμερα) κόρη του έως το κατάστημα του επιχειρηματία και περίμενε απέξω ώσπου να εκτονώσει τις διεστραμμένες ορέξεις του ο 57χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος του έδινε σε αντάλλαγμα χρήματα και τρόφιμα από το κατάστημά του.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 23 Ιουλίου 2019 και τότε, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο πατέρας του κοριτσιού, ενώ ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης που ολοκληρώθηκε χθες εξετάστηκαν πολλοί μάρτυρες, ενώ διαβάστηκε και η κατάθεση της ανήλικης στην Αστυνομία, στην οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον επιχειρηματία. Σύμφωνα, πάντως, με την έκθεση του ιατροδικαστή που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η συγκεκριμένη πράξη δεν αποδείχθηκε καθώς η νεαρή δεν έφερε κακώσεις στο σώμα, ενώ ήταν σεξουαλικά ενεργή.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε για λόγους εκδίκησης, καθώς η γυναίκα που δεχόταν και η ίδια οικονομική βοήθεια από τον επιχειρηματία φοβήθηκε ότι ο 57χρονος θα σταματούσε να της δίνει χρήματα και τρόφιμα. Ωστόσο, ο 53χρονος δεν κατάφερε να εξηγήσει γιατί περίμενε την κόρη του έξω από το κατάστημα του 57χρονου, τη στιγμή μάλιστα που τη στιγμή μάλιστα που η 14χρονη αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και βαδίζει με δυσκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου