Τρίτη, Ιουλίου 14, 2020

«Κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να...» - Ο Τράγκας αποκαλύπτει τον καβγά του Τσιόδρα με τον Μητσοτάκη για τη μάσκα





Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο που μεταδίδει το crashonline.gr του Γιώργου Τράγκα

Ορισμένα πράγματα, κρύβονται. Για την ακρίβεια, δεν λέγονται γιατί χαλάει η “σούπα”.

Όμως, το crashonline έμαθε αρκετά τις τελευταίες ημέρες, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό και τι πραγματικά συμβαίνει με τους λοιμωξιολόγους.

Όλοι άρχισαν να ρωτούν τι συμβαίνει, όταν είδαν πριν από μερικές ημέρες τον Σωτήρη Τσιόδρα να εμφανίζεται με μάσκα στο Μέγαρο Μαξίμου, εν’ αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του, που προτίμησαν να μην την φορέσουν.

Και από εκείνη την ημέρα, άρχισαν να διαρρέονται πολλά και διάφορα.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Οι λοιμωξιολόγοι συμφωνούν με τα μέτρα που ανακοινώσει η κυβέρνηση π.χ. μη χρήση μάσκας στα εμπορικά κέντρα;

Η απάντηση είναι απλή: ΟΧΙ!

Από την πρώτη στιγμή είχαν αναφέρει πως η μάσκα πρέπει να “υπάρχει” στα εμπορικά κέντρα. Ωστόσο, δεν εισακούστηκαν, αφού για οικονομικούς κυρίως λόγους έπρεπε να “αφαιρεθεί”.

Άρνηση είχαν από την αρχή και για τα πανηγύρια. Και πάλι δεν εισακούστηκαν, παρά το γεγονός πως τελικά έγινε το… χατίρι τους χθες.

Ο καθείς λοιπόν καταλαβαίνει πως υπάρχει μια “κόντρα”.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.

Είναι όμως σχεδόν σίγουρο πως οι λοιμωξιολόγοι θα επιμένουν. Το τι θα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτό θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες. Τα πρώτα όμως δείγματα, δεν είναι και τα καλύτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου